Supplychain Manager

Supplychain Manager

Om Greenworkstoolstools

Greenworkstoolstools är ett ungt företag på 14 år som producerar trädgårdsmaskiner på batteri. Idag har tekniken utvecklats och Greenworkstoolstools satsar stort på batteri som de anser är framtiden och konkurrerar marknaden med batteridrivna lösningar på trädgårdsmaskiner.

Arbetsuppgifter:
  • Prognostisering
  • Vägledning och support till de övriga i teamet
  • Koordinering och strategisk planering
  • Kommunicera och vara länken mellan produktionen i Kina och avdelningen här
  • Sköta kontakten med lagret
Vem är du?

Du är bekväm i att ha många bollar i luften med ett sinne för koordinering och strategisk planering. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med transport då företagets produktion är lokaliserad i Kina och vi lägger stor vikt vid om du har kunskap om lagerhantering. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av arbete inom detaljhandel och processförståelse.

Kvalifikationer:

Krav: Erfarenhet av arbete i Excel

Meriterande: Erfarenhet av arbete i SAP

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag på heltid som löper i 4 månader med chans till förlängning - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 11 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.