Hoppa till innehåll

Försäljningschef till Green Furniture Concept

Green Furniture Concept expanderar och letar nu efter en passionerad och strukturerad Försäljningschef med placering i Malmö

Green Furniture Concept söker en Försäljningschef som kan ta verksamheten till nästa nivå. Hos oss finner du ett öppet och prestigelöst team som brinner för att göra platser meningsfulla för våra kunder och våra kunders besökare. Vi präglas av vår framåtanda och värdesätter gemenskap högt. Just nu fokuserar vi på att stärka vår verksamhet och vi hoppas att du vill vara med på den här resan tillsammans med oss! Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Rollen som Försäljningschef är en central roll där du ansvarar för Green Furniture Concepts försäljning och marknadsföring. Du har operativt såväl som strategiskt ansvar. Du leder ett härligt team på 6 personer.

På Green Furniture Concept vill vi vara föregångare inom hållbara, publika rumsinteriörer. Genom att arbeta tillsammans som ett globalt team sätter vi en ny standard för hållbar design som kommer att spridas över världen. Försäljningen på Green Furniture Concept drivs via egna säljare, agenter samt återförsäljare. 85% av volymen idag är mot internationella marknader. Uppdraget går ut på att sätta strategi och genomförande för försäljning samt att stötta säljare (2 personer), agenter (5 personer) och återförsäljare i diskussionen med slutkunden.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Försäljningschef leder och stöttar du ditt team. Då uppdraget är i en mindre organisation så förutsätter vi att du är öppen för mycket operativt arbete, både med faktisk försäljning mot kund men också att påverka processer internt som exempelvis transport till kund, ledtider för produktion och sätta upp tydlig struktur kring kommunikation med företagets kunder. Vi har i dagsläget två konsulter inom marknadsföring som arbetar 40% med oss. Försäljningschefen kommer tillsammans med VD driva arbetet med och mot konsulterna för att stödja försäljningen.

Värt att veta

Rollen som Försäljningschef ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. Rollen förväntas förhandla avtal med både återförsäljare och slutkunder samt vara involverade i upphandlingar i Sverige såväl som internationellt.

Våra förväntningar

Du har:
  • relevant erfarenhet inom motsvarande roll med internationella kontaktytor
  • akademisk examen eller motsvarande erfarenhet
  • arbetat med export, B2B och produkter där säljcykeln kan vara lång (3-18 månader)
  • haft team-/personalansvar tidigare
  • du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas hos oss så har du ett självklart intresse för hållbarhet och design. Vi tror att du är en person som drivs av att coacha och leda människor och har ett genuint intresse för affärer och att skapa resultat. Med ett starkt engagemang och ett inspirerande ledarskap, skapar du förutsättningar för en tydlig riktning och ett motiverat team. Vidare har du ett agilt förhållningssätt och drivs att utveckla och förbättra processer och arbetssätt. Vi tror att du är en kommunikativ och lyhörd person som genom din nyfikenhet arbetar inkluderande och visar öppenhet. Vi är övertygade om att de bästa resultaten uppnås genom ett inkluderande och nyfiket förhållningssätt. Därför är det viktigt för oss att du också tycker det.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Green Furniture Concept logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Lovisa Wang-Larsen
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Ängelholm
Organisation & ledning
Företagslogga