Hoppa till innehåll
Garage 11 logotyp

Bilvårdsspecialist till bilfirma i expansionsfas

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Carlqvist
Email
Arbetsbeskrivning

Som bilvårdsspecialist ansvarar du för att rengöra, polera och återställa fordon till sin forna glans genom kvalitetsgranskning. Du jobbar med att utforma en marknadsledande bilvårdsstudio och kommer successivt förstärkas med ett eget team. Du arbetar både med att rengöra bilar inför försäljning och fotografering som externa kundbildar.

Personliga egenskaper

Din ena dag är inte den andra lik. Hos Garage 11 är det högt i tak och vi ser att du som vår nya kollega har en känsla för service, är socialt kompetent och ett öga för detaljer. Det är meriterande om du har ledaregenskaper med en vilja att föra avdelningen framåt. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem och gillar att jobba i högt tempo. Att hantera många bollar på en gång kräver att du aktivt kan organisera och strukturera din dag. Du kommer utföra en rad olika rengörings- och underhållsuppgifter för att säkerställa att fordonen både ser och känns som nya, vilket innebär att du är noggrann utan att bli långsam.

Krav och kvalifikationer

  • Manuellt B-körkort
  • Erfarenhet av bilrekonditionering och bilbranschen
  • Vana av att arbeta med olika material och produkter
  • Behärskar det svenska språket
  • Prestigelös och självständig
  • Effektiv och flexibel i sitt arbetssätt
  • Hög stressnivå
  • Brinna för utveckling

Du erbjuds

Som anställd hos Garage 11 erbjuds du en lärorik och fartfylld arbetsplats som ligger i expansionsfas med goda utvecklingsmöjligheter. Våra anställda har alla en passion för bilar där vi andas engagemang och professionalitet.

Tjänsten är heltid med placering i Oxie. Arbetstiden är förlagd mellan 08.00-17.00 med omgående start eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Välkommen med er ansökan!

E-post: sara@garage-11.se. Bifoga CV och personligt brev.
Garage 11 logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garage-11 handlar huvudsakligen med Porsche 911. Vår passion och intresse för just Porsche gör att vi har större insikt samt kännedom kring dessa fantastiska bilar än många andra aktörer på marknaden. Med många mil bakom Porscheratten vill vi gärna guida dig rätt i ditt Porscheköp. Kärleken kan vara blind när man ska investera i sin dröm. Viktigt är att den lever upp till ens förväntningar och fungerar till de ändamål den är tänkt! Garage-11 finns vid din sida likt en "wingman" när beslutet skall tas ifall det blir en 911 4S, 911 Turbo eller en 911 GT3 RS.
https://www.garage-11.se/