Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Maskiningenjör som vill göra skillnad!

Ansök nu
Vill du vara med och arbeta för att göra världen till en säkrare plats? Tar du examen till sommaren och vill bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill bli en del av ett kompetent team. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Friday söker för vår kunds räkning en nyexaminerad Maskiningenjör till ett väletablerat bolag där du blir del av en öppen och utvecklande miljö. Bolaget arbetar med att fartygets olika system och komponenter fungerar bra, att de är lätta att underhålla, finns reservdelar, verktyg och dokumentation samt sist men inte minst ska besättningen ha rätt utbildning. I rollen som Maskiningenjör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som på sikt kan anpassas efter din kompetens och utbildning. Vidare kommer du att ingå i ett väletablerat team på 30 personer, där alla inklusive dig har en nyckelroll för att uppnå gemensamma mål.

Saab är ledande med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Vidare är de världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Bolaget levererar även delsystem och komponenter för integration i marina lösningar med kunder över hela världen.

Arbetsuppgifter:
Du kommer till exempel att:
 • Säkerställa att fartygets olika system och komponenter fungerar korrekt genom att genomföra regelbundna inspektioner och underhållsaktiviteter
 • Ansvara för att det finns tillräckligt med reservdelar tillgängliga för fartygets system och komponenter
 • Se till att all nödvändig dokumentation relaterad till fartygets system och komponenter är korrekt organiserad och uppdaterad
 • Kontinuerligt övervaka och utvärdera effektiviteten hos fartygets system och underhållsprocesser
Vi söker dig som:
 • Har en högskole- eller universitetsexamen inom maskinteknik, mekanik eller motsvarande
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
 • Har goda kunskaper inom Microsoft Office, Word och Excel
Det anses vara meriterande om du har militär bakgrund eller utförd värnplikt.

För att lyckas i rollen som Maskiningenjör ser vi gärna att du är nyfiken och mån om att leverera i tid med god kvalitet. Du gillar att sätta saker i sitt sammanhang och har ett sinne för detaljer. Du ser dig själv som driven, strukturerad och metodisk. Vidare är du en lagspelare med en god kommunikationsförmåga, samt har en ödmjukhet inför nya utmaningar. I den här rekryteringsprocessen kommer det läggas stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse/snarast
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
 • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare