Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Kravingenjör till Högteknologiskt Bolag i Malmö

Ansök nu
Är du nyfiken på att vara en ledande kraft i ett dynamiskt team som driver spännande projekt för ubåtar och ytfartyg framåt? Som kravingenjör intar du en central roll genom hela projektets gång. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Friday söker nu en Kravingenjör till Saab Kockums i Malmö. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Här kommer du tillhöra kravteamet som i ren samarbetsanda har det övergripande ansvaret för kravmassan i nära dialog med projektledning och systemingenjörer. Tillsammans spelar ni en central del i arbetet med att ro projekten i hamn.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Produktportföljen innehåller ubåtar med Air-Independent Propulsion (AIP) -system, ytfartyg som innehåller den mest avancerade stealth-tekniken samt minsvepning och snabba patrull- och pilotbåtar. Kockums levererar även delsystem och komponenter för integration i marina lösningar med kunder över hela världen.

Arbetsuppgifter:
Som Kravingenjör blir du en nyckelperson genom hela produktutvecklingsresan, från idé till färdig produkt. Din viktiga roll innebär att du strukturerar och organiserar kravdatabasen för att skräddarsy den efter projektets olika skeden. Du kommer att vara en mentor och en guide för dina kollegor, där du inte bara utbildar dem i arbetsmetodik utan också stöttar dem i användningen av kravdatabasen. Dessutom kommer du att vara engagerad i kravgranskning och verifiering, samt i dokumentation och avvikelsesuppföljning. Som en framträdande medlem i teamet kommer du att aktivt bidra till förbättringar av processerna och du kommer att ha det yttersta ansvaret för att säkerställa att kraven uppfylls och verifieras på bästa sätt.

Ditt engagemang och kompetens som kravingenjör har stor betydelse för att projektet når sina mål och levererar högkvalitativa resultat. Här välkomnas du som en stark och värdefull medlem i teamet där samarbete och kommunikation premieras.

Vi söker dig som:
  • Innehar en ingenjörsexamen.
  • Har kännedom om-/erfarenhet av kravstyrt utvecklingsarbete.
  • Talar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
  • Tidigare jobbat med processer och styrande dokumentation.
  • Tidigare erfarenhet av administration av kravdatabasarbete.
Det anses vara meriterande om du har militärbakgrund eller utförd värnplikt. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen som Kravingenjör tror vi att du är en engagerad person som gillar ordning och reda. Du trivs med att jobba med komplexa problem och kan översätta behov till lösningar. Att hjälpa dina kollegor och god kommunikation är något du tycker är roligt och viktigt. Genom att du spelar en viktig roll i ett komplext och kravstyrt utvecklingsarbete ser vi också att du har goda ledaregenskaper.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse/snarast
  • Placering: Malmö
  • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare