Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Konstruktör till globalt bolag!

Ansök nu
Trivs du i gränslandet mellan teknik och produktion? Vår kund är just nu i en fas mellan konstruktion och produktion men har också flera nyutvecklingsprojekt på ingång. Här har du stor möjlighet till att få växa tillsammans med företaget i stora projekt. Är du den vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Vi på Friday söker nu en Konstruktör för vår kund i Malmö. Vår kund är ett globalt bolag som arbetar med konstruktion och systemdesign för tekniska produkter under hela deras livslängd, från nyproduktion till uppgradering vid en livstidsförändring. Teamet som man kommer att ingå i arbetar med att ta fram mekaniska system och konstruktioner inom stål, balk, svets samt mekaniska lösningar, men även konstruktioner inom rör, komposit och smide. I rollen kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och ett nära samarbete med dina kollegor i teamet samt få stöd av en mentor för att uppnå leveranser och få en gedigen möjlighet till en personlig utveckling.

Arbetsuppgifter:
Som konstruktör i detta team kommer du vara delaktig hela vägen från idé till framtagningen av produktunderlag. Du kommer jobba tvärfunktionellt med andra angränsande avdelningar, där du interagerar med kontaktytor såväl internt som externt. Här jobbar du nära såväl beräkningsingenjörer och andra konstruktionsavdelningar som produktion och inköp. Detta ställer krav på dig som kommunikativ och samarbetsvillig, vilket kompletterar din förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande
  • Har ett stort tekniskt intresse
  • Har kännedom av 3D-modellering och ritningsframtagning i Creo/Windchill
  • Har obehindrade kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet
För att trivas i rollen som Konstruktör ser vi gärna att du är nyfiken och har en insikt i att lösningen till mycket är interaktion med andra ansvarsområden både inom teknik och produktion. Du är strukturerad och förstår vikten av att dokumentera vägval och beslut. Vår kund jobbar med komplexa produkter och hög kravställning, så vi behöver dig som är lösningsorienterad och har en förmåga att se helheten. Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse/snarast
  • Placering: Malmö
  • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare