Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Systemsäkerhetsingenjör

Ansök nu
Är du en elingenjör eller IT-ingenjör som är redo för ett nästa kliv i karriären? Vi söker nu för Saab Kockums räkning en Junior Systemsäkerhetsingenjör som vill vara med på resan mot en tryggare omvärld. Är du den vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Friday söker nu en Junior Systemsäkerhetsingenjör till Saab Kockums i Malmö. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Du kommer att tillhöra säkerhetsteamet och ha ett nära samarbete med andra ingenjörer och tvärtekniker, där alla strävar tillsammans efter att utveckla en produkt som är både säker och användbar. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till att själv styra upplägget på dina arbetsdagar.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Produktportföljen innehåller ubåtar med Air-Independent Propulsion (AIP) -system, ytfartyg som innehåller den mest avancerade stealth-tekniken samt minsvepning och snabba patrull- och pilotbåtar. Kockums levererar även delsystem och komponenter för integration i marina lösningar med kunder över hela världen.

Arbetsuppgifter:
Som Junior Systemsäkerhetsingenjör har du en mycket viktig roll i att säkerställa att produkter som du jobbar med är säkra att använda för de besättningar som verkar ombord samt för miljön som de opererar i. Syftet med ditt arbete är att bidra till en säker design genom att analysera och hantera risker samt att bidra till att säkerhetskrav uppfylls. Analysen och kraven täcker bland annat hårdvara, mjukvara, funktionell integration samt mänskliga aspekter av säkerhet.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom el eller IT, alternativt en likvärdig utbildning
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
  • Har goda kunskaper i Office paketet
  • Har ett stort tekniskt intresse
  • Har en god förståelse för konceptet risk
Det anses vara meriterande om du har militärbakgrund eller utförd värnplikt. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet.

För dig är riskbedömning någonting naturligt där du har god förståelse vilka aspekter som påverkar den totala riskbilden. Du klarar av att värdera sannolikheter, speciellt när konsekvenserna är allvarliga. Du är också en duktig kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt och med varierande motparter. Du är mångsidig i ditt tekniska kunnande med hög förmåga att förstå komplexa system och funktionskedjor. Några av dina starka sidor är din nyfikenhet, ordningssamhet, uthållighet och din förmåga att stå upp för det du tror på.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse/snarast
  • Placering: Malmö
  • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare