Hoppa till innehåll

Ingenjör inom tillförlitlighetsteknik

Vill du vara med och arbeta för att göra världen till en säkrare plats? Är du en erfaren ILS-ingenjör som letar efter nästa spännande utmaning och vill bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för vår kunds räkning en ILS ingenjör till ett väletablerat tekniskt bolag där du blir del av en öppen och utvecklande miljö. Bolaget arbetar med tekniska komponenter mot försvarsindustrin. I rollen som ILS ingenjör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som på sikt kan anpassas efter din kompetens och utbildning. Vidare kommer du att ingå i ett väletablerat team på 30 personer, där alla inklusive dig har en nyckelroll för att uppnå gemensamma mål. Företaget är mån om sin personal och erbjuder personlig utveckling och karriärsutveckling.

Tjänsten som ILS ingenjör innefattar ansvar för att leda, planera och genomföra ILS-leverabler för att säkerställa hög tillgänglighet och driftsäkerhet. Arbetet sker främst i projektform. Du kommer även att delta i offertarbete, ta fram planer, arbeta med driftsäkerhetsanalyser och kostnadsanalyser, samt medverka i utvecklingen av arbetssätt, verktyg och processer

ARBETSUPPGIFTER:
 • Ledning och planering av ILS-leverabler
 • Offertarbete och planutveckling
 • Driftsäkerhetsanalyser och kostnadsanalyser
 • Utveckling av arbetssätt, verktyg och processer
 • Underhållsberedning och analys av reservdelsbehov/optimering
 • Kontakt med interna och externa parter
VI SÖKER DIG SOM:
Vi söker dig med drivkraft och målsättning. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp, samt är en skicklig kommunikatör. Projekten du kommer att arbeta med är stora och komplexa, innehållande stora datamängder och information från olika källor. Det är därför viktigt att kunna skapa struktur, prioritera och planera uppgifter. Ledarskapskvaliteter är önskvärda för att kunna avancera till team- eller projektledande roller. Dessutom bör du ha ett grundläggande teknikintresse och en kapacitet att förstå tekniska system.

Dina kvalifikationer:
 • Har en högskole- eller universitetsexamen inom maskinteknik, mekanik eller motsvarande.
 • Minst 3 års erfarenhet från något av områdena: Technical Information/Technical Writer, Logistics Engineering, Reliability Engineering, Systems Engineering, Development Engineering.
 • Talar utmärkt svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har:
 • Kunskap om standarder inom ILS.
 • Erfarenhet inom projektledning.
 • Bakgrund inom Marina sektorn eller försvarssektorn.
 • Goda kunskaper i Microsoft Office, Word och Excel.
 • Militär bakgrund eller utförd värnplikt
OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse/snarast
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
 • Lön: Marknadsmässig Månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Jönköping stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga