Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Elkonstruktör till Saab Kockums

Ansök nu
Är du en elingenjör eller elkonstruktör som är redo för ett nästa kliv i karriären? Vill du vara med och utveckla framtidens ubåtar och ytfartyg hos ett bolag som befinner sig i teknisk framkant? Vi söker nu för Saab Kockums räkning en Elkonstruktör som vill vara med i starten av en expansiv resa framåt. Är du den vi letar efter? Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Friday söker nu en Elkonstruktör till Saab Kockums i Malmö på sektionen Electrical Design Submarine inom området för Mechanical System and Electrical. Här kommer du ingå i ett större team om 35 konstruktörer som i tätt samarbete jobbar med framtagningen av produktionsunderlag för ubåtar och ytfartyg. Här är funktion och säkerställning av installation av högsta vikt, vilket innebär att ni också arbetar tvärfunktionellt med andra avdelningar i spännande och komplexa projekt. I rollen som elkonstruktör kommer ditt primära ansvarsområde innefatta detaljkonstruktionen av apparatskåp och kopplingslådor.

Om bolaget:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Produktportföljen innehåller ubåtar med Air-Independent Propulsion (AIP) -system, ytfartyg som innehåller den mest avancerade stealth-tekniken samt minsvepning och snabba patrull- och lotsbåtar. Kockums levererar även delsystem och komponenter för integration i marina lösningar med kunder över hela världen.

Vi söker dig som:
 • Har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot el.
 • Besitter minst ett års relevant arbetslivserfarenhet.
 • Har erfarenhet av CAD-verktyg.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
 • Har erfarenhet av Eplan.
 • Har tidigare erfarenhet av att jobba i större utvecklingsprojekt.
 • Har erfarenhet av marina system.
 • Besitter en militärbakgrund eller utförd värnplikt.
Vidare kommer det läggas stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Genom att arbetet genomförs med kontaktytor inom olika delar av bolaget ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. För att trivas och utvecklas i din roll tror vi att du är en person som trivs i komplexa miljöer och större utvecklingsprojekt.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse/snarast
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
 • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare