Hoppa till innehåll
Forstec Dental AB logotyp

Servicetekniker hos Forstec Dental

Som servicetekniker hos oss kommer du att ansvara för installation, underhåll och reparation av dentala enheter och utrustning. Du kommer att utföra felsökning och diagnostisera tekniska problem på plats, samt ge teknisk support via telefon eller e-post till kunder vid behov. Du planerar och genomför förebyggande underhåll för att säkerställa långvarig och pålitlig funktion hos våra produkter. Du samarbetar med våra kunder för att förstå deras behov och ge professionell rådgivning samt dokumenterar ditt arbete av utförda reparationer noggrant.

Vi söker dig som har en utbildning inom elektronik, mekanik eller liknande område. Du har erfarenhet av arbete som servicetekniker eller liknande, företrädesvis inom medicinsk eller dentalteknisk utrustning. Du har kunskap om elektronik, mekanik och hydraulik. Det är viktigt att du har en god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. Som person är du initiativrik och självgående med förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i grupp samt har en problemlösningsförmåga och noggrannhet i ditt arbete. Du har ett B körkort.
Vi erbjuder dig en utmanande och dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att växa och utvecklas. Du får utbildning för att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken och en konkurrenskraftig lön med förmåner.Din placeringsort blir Malmö.
Tillträde enligt överenskommelse.

För ansökan skicka ditt CV och Personligt Brev till Magnus Martinsson på mail magnus.martinsson@forstec.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Forstec Dental är en ledande aktör inom dentala produkter och utrustning. Vi fokuserar på att tillhandahålla innovativa och pålitliga lösningar som hjälper tandvårdspersonal att leverera den bästa vården till sina patienter. Med vår expertis och kundorienterade strategi, strävar vi efter att vara det självklara valet för tandläkare och tandtekniker.
Vårt huvudkontor med produktion ligger i Malmö och vi har säljkontor i Vänersborg, Forshaga och Stockholm.

Liknande jobb