Hoppa till innehåll
Förenade Bil AB i Malmö logotyp

Reservdelsman till Förenade Bil i Malmö

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bil fortsätter att växa och expanderar nu med KIA på vårt Skadecenter, där vi sedan tidigare hanterar BMW, MINI, Jaguar och Land Rover.

Vi söker därför ytterligare en kollega till vårt reservdelslager.

Vill du göra det medvetna valet att jobba med starka varumärken och att ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi erbjuder dig en trygg och säker arbetsplats. Där vi jobbat hårt med arbetsmiljön, för att ge möjligheten till våra anställda att må bra på jobbet såväl som efter jobbet.

Förenade Bil Skadecenter bedriver sin verksamhet i en av Sveriges modernaste anläggningar, med fokus på hållbarhet och arbetsmiljö.

I vår organisation värdesätter vi din kompetens och dina idéer. Där du får möjligheter att växa, gå på utbildningar och stöttning och vägledning från dina kollegor och arbetsledning. Där vi tillsammans ständigt jobbar på nya rutiner, lösningar och förändringar för att nå bästa resultat.

Arbetsuppgifter / Kvalifikationer

Du lägger beställningar på reservdelar hos våra leverantörer, hanterar delar på lagret och tar in beställningar från våra tekniker/bilplåtslagare. Uppackning och hantering av fakturor samt returer och reklamationer av delar, ingår också i arbetsuppgifterna.

Tjänsten är tillsvidareanställning 100%.

Vem är du?

För tjänsterna söker vi dig med längre erfarenhet av lagerarbete. Vi söker dig som kan behärska högt tempo och vara engagerad av så väl ditt arbete och viljan till att utvecklas ytterligare inom yrket.
Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Har du jobbat i fordonsbranschen tidigare är en stor fördel.
B-körkort är ett måste.
Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Är du intresserad av jobben som preppare/plastreparatör?
Maila ditt CV samt personliga brev till Christoffer Hammar, Platschef Förenade Bil Skadecenter; christoffer.hammar@forenadebil.se

Vi har intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, så sök snarast.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare