Preppare/plastreparatör till Förenade Bil i Malmö

Preppare/plastreparatör till Förenade Bil i Malmö

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bil fortsätter att växa och expanderar nu med KIA på vårt Skadecenter, där vi sedan tidigare hanterar BMW, MINI, Jaguar och Land Rover.

Vi söker därför 3 st Preppare och 1 Plastreparatör

Vill du göra det medvetna valet att jobba med starka varumärken och att ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka någon av de lediga tjänsterna.

Vi erbjuder dig en trygg och säker arbetsplats. Där vi jobbat hårt med arbetsmiljön, för att ge möjligheten till våra anställda att må bra på jobbet lika väl efter jobbet.

Förenade Bil Skadecenter bedriver sin verksamhet i en av Sveriges modernaste anläggningar, med focus på hållbarhet och arbetsmiljö.

I vår organisation värdesätter vi din kompetens och dina idéer.
Där du får möjligheter att växa, gå på utbildningar samtidigt som du får stöttning och vägledning från dina kollegor och arbetsledning.

Där vi tillsammans ständigt jobbar på nya rutiner, lösningar och förändringar för att nå bästa resultat.

Arbetsuppgifter / Kvalifikationer

Som preppare samt plastreparatör arbetar du med att förberedda bilar delar inför lackering. Allt från spackling, grundning, maskering och slipning mm. Plastreparatör har huvudfokus på att förberedda plastdetaljer för lackering. Arbetet är självständigt och skall utföras med högsta kvalité.

Tjänsten är tillsvidareanställning 100%

Vem är du?
För tjänsterna söker vi dig med längre erfarenhet av prepp samt plastreparatör. Vi söker dig som kan behärska högt tempo och vara engagerad av så väl ditt arbete och viljan till att utvecklas ytterligare inom yrket.

Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.

Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Är du intresserad av jobben som preppare/plastreparatör?
Maila ditt CV samt personliga brev till Christoffer Hammar, Platschef Förenade Bil Skadecenter; christoffer.hammar@forenadebil.se

Vi har intervjuer löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista anställningsdag, så sök snarast.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Lackerare, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.