Hoppa till innehåll
Förenade Bil AB i Malmö logotyp

Lackpreppare / Lackförberedare

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bil fortsätter att växa och expanderar nu med KIA på vårt Skadecenter, där vi sedan tidigare hanterar BMW, MINI, Jaguar och Land Rover.

Vi söker därför ett par Lackpreppare / Lackförberedare.

Vill du göra det medvetna valet att jobba med starka varumärken och att ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka någon av de lediga tjänsterna.

Vi erbjuder dig en trygg och säker arbetsplats. Där vi jobbat hårt med arbetsmiljön, för att ge möjligheten till våra anställda att må bra på arbetet såväl som efter jobbet.

Förenade Bil Skadecenter bedriver sin verksamhet i en av Sveriges modernaste anläggningar, med focus på hållbarhet och arbetsmiljö.

I vår organisation värdesätter vi din kompetens och dina idéer.
Där du får möjligheter att växa, gå på utbildningar och stöttning och vägledning från dina kollegor och arbetsledning. Där vi tillsammans ständigt jobbar på nya rutiner, lösningar och förändringar för att nå bästa resultat.

Arbetsuppgifter / Kvalifikationer

Som Lackpreppare arbetar du med att förberedda bilar och bildelar inför lackering. I arbetsuppgifterna ingår spackling, grundning, maskering, slipning mm. Arbetet är självständigt och skall utföras med högsta kvalité.
Tjänsten är tillsvidareanställning 100%

Vem är du?
För tjänsterna söker vi dig med längre erfarenhet av lackprepp. Vi söker dig som kan behärska högt tempo och vara engagerad av så väl ditt arbete och viljan till att utvecklas ytterligare inom yrket. Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.

Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.
B-körkort är ett absolut krav.

Är du intresserad av jobben som Lackpreppare så maila ditt CV samt personliga brev till: Christoffer Hammar, christoffer.hammar@forenadebil.se

Vi har intervjuer löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag så sök snarast.

Välkommen med din ansökan!

Förenade Bil AB Skadecenter
Kantyxegatan 21, 213 76 Malmö
www.forenadebil.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare