5 Bilplåtslagare till Förenade Bil Skadecenter i Malmö

5 Bilplåtslagare till Förenade Bil Skadecenter i Malmö

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bil fortsätter att växa och expanderar nu med KIA på vårt Skadecenter, där vi sedan tidigare hanterar BMW, MINI, Jaguar och Land Rover.

Vill du göra det medvetna valet att jobba med starka varumärken och att ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka någon av de lediga tjänsterna.

Vi erbjuder dig en trygg och säker arbetsplats. Där vi jobbat hårt med arbetsmiljön, för att ge möjligheten till våra anställda att må bra på jobbet lika väl efter jobbet. Förenade Bil Skadecenter bedriver sin verksamhet i en av Sveriges modernaste anläggningar, med focus på hållbarhet och arbetsmiljö.

I vår organisation värdesätter vi din kompetens och dina idéer. Där du får möjligheter att växa, gå på utbildningar och stöttning och vägledning från dina kollegor och arbetsledning. Där vi tillsammans ständigt jobbar på nya rutiner, lösningar och förändringar för att nå bästa resultat.

Arbetsuppgifter / Kvalifikationer
Som plåtslagare/skadereparatör arbetar du med att reparera krockskadade bilar. Arbetet går ut på att du demonterar/montera, reparerar och byter skadade delar. Detta görs med olika metoder så som svetsning, limning, nitning och riktning mm. Arbetet är självständigt och skall utföras med högsta kvalité.

Tjänsten är tillsvidareanställning 100%

Vem är du?
För tjänsten söker vi dig med längre erfarenhet av yrket. Vi söker dig som kan behärska högt tempo och vara engagerad av så väl ditt arbete som viljan att utvecklas ytterligare inom yrket.
Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Är du intresserad av jobbet som plåtslagare/skadereparatör?

Maila ditt CV samt personliga brev till: Christoffer Hammar, Platschef Förenade Bil Skadecenter; christoffer.hammar@forenadebil.se

Vi har intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas före sista anställningsdag så sök snarast.

Välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.