Hoppa till innehåll
Fleetmanager Leasing AB (Sixt Leasing) logotyp

Nyfiken och självmotiverande Prissättningskoordinator

Är du en analytisk, skarp och strukturerad person som har öga för siffror och fångar upp detaljer? Har du ett proaktivt sätt, är lösningsorienterad och gillar en vardag med tempo, variation och snabba beslut? Ser du lätt samband, lär dig snabbt olika system och har stor erfarenhet av Excel? Då har vi en spännande roll till dig på Sixt i Malmö!

Som Prissättningskoordinator...

kommer du att ha en nyckelposition hos Sixt med att ansvara för både strategisk och operativ prissättning. Med aktuell data kommer du kontinuerligt att anpassa och serva våra olika enheter med prissättningsstrategier för att optimera lönsamhet. Detta genom att kunna se trender, att löpande hålla dig uppdaterad gällande både planerade och oförutsedda händelser som allt från större event till olika säsongs- och regionspecifika händelser och bokningsmönster. Du kommer även att:

  • Ansvara för inmatning och uppdatering av prislistor

  • Delta i utveckling av nya produkter och tjänster

  • Vara kontaktperson internt för pricing-frågor relaterat den svenska marknaden

  • Ha kontakt med relevanta stakeholders på både svenska och engelska

För att lyckas i rollen...

krävs det väldigt goda kunskaper i Excel och att du lätt tar till dig olika IT-system. Du har sinne för siffror och statistik, har ett affärsmässigt tänk och håller dig à jour med planerade events, händelser och aktuella nyhetsflöden över hela landet. Du pratar och skriver flytande både på svenska och engelska. Kanske har du erfarenheter från revenue management eller pricing inom hotell- eller resebranschen. Kanske har du en relevant utbildning inom ekonomi, dataanalys eller administration där denna roll varit ett bra nästa steg. Vi lägger dock stor vikt vid dina personliga egenskaper i urvalet, och att du passar bra in i teamet är för oss lika viktigt som dina erfarenheter.

Som person är du...

en nyfiken, analytisk och proaktiv problemlösare som kan arbeta självständigt, strukturerat och driva egna projekt. Du har hög servicenivå och trivs med variation, ett högt tempo och att få bidra till teamet. Vi ser också att du är noggrann som person, tar stort eget ansvar och givetvis har ett intresse för bilar!

Om Sixt

Sixt rent a car är världens äldsta biluthyrningsföretag och startade sin verksamhet 1912 i Tyskland. Sixt rankas som en av de ledande biluthyrningskedjorna i världen och finns representerade på över 4 500 platser globalt och i över 100 länder. Vår vagnpark sticker ut och har en tydlig premiumprofil med bilmärken såsom BMW, Audi och Mercedes.

I Sverige är vi marknadsledande och finns representerade från norr till söder. Du kommer att arbeta från vårt huvudkontor som ligger i centrala Malmö. Vi är en prestigelös arbetsplats med en entreprenöriell kultur och korta beslutsvägar. Hos oss erbjuds du en arbetsmiljö̈ där du uppmuntras att ta egna initiativ och har möjlighet att utvecklas både personligt och kompetensmässigt.

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsult Elise Ahlbertz elise.ahlbertz@roirekrytering.se.

Anställning hos: Sixt, Malmö

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 apr. 2023 (25 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare