Hoppa till innehåll
Fleetmanager Leasing AB (Sixt Leasing) logotyp

Ekonomiadministratör som på sikt har ambitionen att ta ett större ansvar

Ansök nu

Är du en kundorienterad ekonom som gillar att ge både intern och extern service? Vill du arbeta i en bred ekonomiroll där du på sikt får möjlighet att ta ett större ansvar? Har du drivet och ambitionen att växa in i en roll som ekonomiansvarig/ekonomichef?

Nu söker vi på Sixt Leasing i Malmö en Ekonomiadministratör som älskar siffror, brinner för att hitta lösningar, ge service i världsklass och har en ambition att på sikt ta ett större ansvar!

Vår goda tillväxt samt inte minst den framtid vi ser framför oss gör att vi nu behöver förstärka ekonomi och administrationen med en person med en inställning att allt går att lösa och som dessutom löser det utan att tappa bollarna på vägen.

Som Ekonomiadministratör hos Fleetmanager Leasing (Sixt Leasing)...

är du med i ett team med stor lagkänsla, med stor flexibilitet och frihet under ansvar. Du kommer arbeta med att säkerställa högsta kvalitet inom ekonomi och administration och därmed säkerställa ordning och reda samt sprida vårt goda namn på marknaden. Är du en noggrann person med gott ordningssinne, gillar ett högt tempo, lockas av entreprenörsanda och har ett stort eget driv- Då kommer du att trivas hos oss!

Fleetmanager Leasing AB (Sixt Leasing) har vuxit och de senaste ca 6 åren har vi haft en delad ekonomichef som arbetat för flera bolag inom Fleeticum koncernen.

I starten kommer du att arbeta både administrativt och med bokföring för att kunna lära dig vårt ”hantverk”. Vi tror och hoppas att du kan växa in i rollen som ekonomiansvarig och controller på några års sikt.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring

 • Avstämningar

 • Månads och Årsavslut (inkl Årsredovisning)

 • Moms-, Arbetsgivaravgifts-, Skattredovisning

 • Deklarationer

 • Rapportering internt (Controlling)

 • Analys och Slutsatser/Rekommendationer

 • Bokning och viss hantering av löner

 • Fakturering och hantering av fakturafrågor

 • Kundreskontra

 • Inkassohantering

 • Räntejustering och avstämning

 • Leverantörsbetalning och Leveransreskontra

 • Kontakt med banker och fundingpartners (Banker och Finansbolag)

 Nuvarande ekonomichef (och även alla andra) kommer att vara med som stöd och hjälp under resans gång. Initialt kommer du att få en gedigen intern utbildning i våra system, våra processer och våra policies.

Våra ledord är enkelhet, kvalitet och stor grad av service. Allt vi gör ska underlätta för kunden. 

För att trivas i rollen...

tror vi att du har ca 5 års erfarenhet av en liknande bred ekonomiroll där stort fokus legat på bokföring och analys. Du förstår skillnaden mellan extern och intern bokföring och har goda erfarenheter av ovanstående arbetsuppgifter som ingår i dina ansvarsområden.

Du har en relevant högskoleutbildning, behärskar MS Office och arbetar obehindrat i tal och skrift på svenska.

Det är även en fördel om du har arbetat med kundservice tidigare samt att du har ett visst intresse för juridik. Vi ser det som meriterande om du behärskar MS Navision och/eller MS Business Central, men inget krav. Har du dessutom erfarenhet från bil-/bilfinansbranschen är det ett stort plus!

Som person...

tror vi att det är viktigt att du har en hög servicegrad och är noggrann. Du tycker om att arbeta i team samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt.

Din personlighet präglas av att du är driven i ditt arbete, du har en positiv inställning, du är noggrann och älskar ordning & reda. Du har en förmåga att kunna strukturera och prioritera i ditt arbete och gillar att jobba snabbt och lösningsfokuserat när det händer saker.

Att tillsammans med laget skapa ordning, få till lösningar och i slutändan få nöjda kunder är det som motiverar dig. Du får saker gjorda och lägger inte ”surdegar” på hög.

Fleetmanager Leasing (Sixt Leasing) i Sverige...

startade utifrån en idé om enklare beslut i valet av tjänstebil för både företaget och tjänstebilsföraren. Detta i kombination med en hög personlig servicenivå.

Vi vill helt enkelt vara med våra kunder (B2B) varje dag och hela vägen. Vårt stora personliga engagemang och vår känsla för service är en självklarhet när våra kunder köper eller leasar en bil.

Läs mer om oss på www.sixtleasing.se

Om detta låter som en spännande tjänst för dig...

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström - jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare