Hoppa till innehåll
Flügger group A/S logotyp

Credit Handler till Flügger group A/S, Rødovre

Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Team, Time & Trust

Som Credit Handler i Flügger blir du en del av ett nordisk team på totalt fem medarbetare med direkt referens till vår nordiske Credit Manager. Ett team som varje dag sätter en ära i, att leva upp till våra värden: Team, Time og Trust.
Din primära arbetsplats är vårt huvudkontor i Rödovre, Danmark. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap.

Lite om rollen

Din roll kommer i huvudsak att bestå i att hantera svenska kunder. Som Credit Handler, har du ansvaret för att säkerställa, att våra svenska kreditkunder hanteras i överensstämmelse med vår Credit Guideline, vilket bl.a. omfattar att fastställa korrekt kreditlimit samt säkra betalningar i förhållande till avtalade betalningsvillkor. Som tillägg till detta skall framhållas att du kommer vara back up på arbetsuppgifter, inom en rad grundläggande rutiner för våra kunder i Danmark, Norge och Island, liksom de övriga i teamet.

Your palette

Som person har du ett öppet sinnelag, är proaktiv och nyfiken på att lära nya skaer. Du är samvetsgrann och är bra på att kommunicera. Har du erfarenhet från en kreditavdelning eller annan ekonomisk bakgrund, så är det en fördel - men ej ett krav.

Dina primära arbetsuppgifter är:
  • Processa och registrera betalningar i bankfiler på daglig basis
  • Skicka ut betalningspåminnelser till kunder
  • Inkassohantering
  • Kommunikation med kunder, säljare , butiker samt kundservice
  • Förhandla fram bankgarantier och andra former av säkerheter från kunder
  • Upprätta avbetalningsplaner för kunder
  • Utarbeta rapporter gällande osäkra fordringar
  • Registrera nya kreditkunder, samt sköta underhåll av vårt kundregister
Du har kunskap inom dessa områden:
God kommunikativ förmåga gällande svenska i både tal och skrift. Samt övriga nordiska språk och engelska
Du är bra på att skapa relationer både externt och internt. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Var med på resan

Du kommer att vara en del i en miljö med en informell umgängeston och där det ej finns två dagar som kommer att vara lika. Hos Flügger är din utveckling lika med vår utveckling. Vi strävar efter en prestationskultur med en god dynamik, mycket kunskapsutbyte, och vi eftersträvar alltid ett gott samarbete i hela organisationen.
Du blir en del av en välrenommerad dansk koncern med internationalla aktiviteter, där professionalism och grundläggande värden går hand i hand. Eftersom vi är en verksamhet som omfattar hela värdekedjan från innovation/ produktutveckling till produktion/lager till försäljning, så kommer du att få inblick i alla delar av vår verksamhet.

Intresserad?
Då vi löpande håller intervjuer, så skickar du din ansökan med CV, snarast via länken. Om du har frågor gällande tjänsten, så är du välkommen att kontakta Credit Manager, Sven-Erik Sjunnesson på mobil +45 40 64 75 89 eller via mail: svsj@flugger.com (Pendling från Malmö - finns möjlighet att samåka med bil från Hyllie)

Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

International paint company, that includes the whole value chain, production, retail, development and back office functions.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare