Hoppa till innehåll
Ferrero Scandinavia AB logotyp

Key Account Manager till Ferrero i Malmö!

En roll för dig som älskar att ha många kontaktytor och brinner för kontinuerlig utveckling på alla plan, och sist men inte minst har stark passion för försäljning!

Har du passion för att göra affärer, skapa nya relationer och fördjupa dem du redan har? Känner du att det pirrar extra i kroppen när du får möjlighet till att göra stor skillnad och sträva mot nya mål? I rollen som KAM här på Ferrero får du representera ikoniska varumärken som Nutella®, Tic Tac®, Ferrero Rocher®, Raffaello®, Kinder Bueno® och Kinder Surprise®. Vi söker dig som svarar JA på ovan frågor och som vill ta över ansvaret för vårt snabbaste växande konto och se till att ta det vidare till nya nivåer!

Lokalisering: På vårt huvudkontor i Malmö

I rollen som Key Account Manager...

här hos oss på Ferrero blir du en av tre Key Account Managers som genom kunskapsutbyte, driv och engagemang ansvarar för att utveckla våra kunder framåt. Ditt kundkonto består i huvudsak av Axfood koncernens kedjor där bl.a. Willys ingår, som den senaste tiden har varit Sveriges snabbast växande aktör. Möjligheterna är stora och för dig finns alla chanser att utveckla, påverka och göra skillnad!

I din roll arbetar du med affärsutveckling och ansvarar för det övergripande arbetet att driva den totala utvecklingen och lönsamheten på dina kundkonton. Några av dina många spännande ansvarsområden är:

  • Äga omsättning och resultatplanering samt sätta prognoser för volym-, försäljnings- och resultatmål

  • Implementera och utveckla säljstrategin grundade på starka kundrelationer

  • Driva förhandlingar och säkerställa att Ferrero är i fas vid de tre årliga revideringsperioderna

  • Löpande analysera resultat och kunna dina kunders siffror

  • Äga kundrelationerna och utveckla dem maximalt

  • Driva dialogerna internt och se till att du tillsammans med företagets säljkår arbetar för att gemensamt lyckas med era mål

För att lyckas som Key Account Manager ...
  • Har du en relevant eftergymnasial utbildning som du får nytta av här i din roll som KAM

  • Du har några års erfarenhet av rollen som KAM, inte helt nödvändigtvis, men helst med erfarenhet från dagligvaruhandeln och FMCG

  • Har du god logisk förmåga och ett sinne för siffror

  • Är du flytande i engelska och svenska i såväl tal som skrift

Din personlighet är...

väldigt viktig för oss och helt avgörande faktiskt för om du kommer trivas och lyckas i rollen! Du känner väl igen dig när vi säger att ”Du har ett starkt eget driv och tar ägandeskap med handlingskraft då du vill komma i mål. Du har förmågan att bygga relationer med enkelhet, så även om du och dina kunder/kollegor inte alltid är överens, är relationen god och grundad. Du är lyhörd inför andra människors behov och kan anpassa din kommunikation därefter. Vår kultur präglas av laganda så det är viktigt att du vet att laget alltid är starkare än jaget. Sist men inte minst får du gärna älska Italien, då vi på kontoret är internationella och mer än gärna pratar om Italien vid vårt livliga och pratglada lunchbord!”

Ferrero Group...

är ett familjeägt företag med en verkligt progressiv och global syn och ikoniska varumärken som Nutella®, Tic Tac®, Ferrero Rocher®, Raffaello®, Kinder Bueno® och Kinder Surprise®. När kärleken till våra varumärken fortsätter att växa, ökar också vår globala räckvidd. Representerad i mer än 50 länder, med produkter som säljs i mer än 170, är Ferrero Group älskad av generationer runt om i världen. Hemligheten bakom vår globala framgång? 38 767 engagerade medarbetare som hyllar omsorg och kvalitet för att skapa ett företag, karriärer och varumärken vi är stolta över. Gå med oss så kan du bli en av dem!

Citat från Emma som idag jobbar som KAM ”Jag mår fruktansvärt bra när jag kommer in genom dörrarna och jag känner mig riktigt värdefull. Vi bär kulturen ”alla är lika värda”, och man får vara som man vill och är. Vi står för kvalitet, är rädda om varandra och tar hand om varandra. Vi har kul ihop och springer blodomloppet, har stort intresse för mat och har förbaskat trevligt när vi är här. Vi har inga vassa armbågar, vi har en internationell kultur, vi talar svengelska och är härligt extroverta.”

Är du nyfiken och vill veta mer klicka här: https://www.ferrero.se/

Diversity Statement

Ferrero har åtagit sig att bygga en mångfaldig och inkluderande kultur där alla anställda känner sig välkomna och uppskattade och har samma möjligheter. Vi tror att alla våra medarbetare är lika begåvade på sitt sätt. Genom att vårda våra anställdas nyfikenhet och naturliga förmågor ger vi dem, generation efter generation, möjligheten att lyckas personligen och professionellt, vilket gör det möjligt för dem att skapa sin resa på Ferrero. Mångfalden av våra talanger är det som gör vår arbetsmiljö mångkulturell, innovativ och mycket givande.

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 16 april 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar Ferrero med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Ferrero Scandinavia AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare