Hoppa till innehåll
Experis logotyp

IT-supportkonsult / Malmö

Tycker du det är roligt och givande att hjälpa din omgivning med IT-relaterade problem? Är du nyfiken på livet som IT-konsult och på en karriär inom IT? Är du som person kommunikativ, vänlig, noggrann, flexibel och kommunikativ. Då vill vi gärna vara med på din resa, vill du hoppa på vårt Experis-tåg?

Om jobbet som IT-supportkonsult

Som IT-supportkonsult hos oss på Experis löser du våra kunders IT-relaterade problem via ärendehanteringssystem, mail, telefon och/eller direktkontakt. Du kommer arbeta både självständigt och tätt tillsammans med kollegor - något som kommer ge dig ett bredare nätverk och nya kunskaper. Vi har uppdrag både som firstline-supportspecialist samt som IT-tekniker. Uppdragen är placerade i Skåneregionen. Det bästa med livet som IT-konsult är att du kommer ha väldigt roligt på jobbet med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik!

Vi söker dig som har..

.. Minst ett års yrkesmässig erfarenhet av IT-support.

.. Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Våra globala kunder använder engelska som arbetsspråk.

.. Gymnasial utbildning, helst IT-relaterad.

.. Det är meriterande med körkort samt med IT-relaterad högskoleutbildning.

.. Vi kan kräva utdrag ur belastningsregistret samt drogtest.

Är du rätt för rollen som IT-supportkonsult?

För att trivas som IT-supportkonsult behöver du vara en lösningsorienterad person med stort IT-intresse. Vi tror att du tycker det är kul att gräva ner dig i problemlösning och att du är noggrann. Vi söker dig som har ett positivt och vänligt sätt och är bra på att kommunicera då du kommer ha kontakt med många olika typer av människor. Rätt personlighet är lika viktigt som praktiska erfarenheter. Livet som konsult kan innebära snabba förändringar, både hos kund, projekt och arbetssätt, så flexibilitet är en stor tillgång.

Vad innebär det att vara IT-konsult hos Experis?

Att arbeta som konsult hos Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder, där det också i flera fall ges rum för god flexibilitet och möjligheter för hemmakontor. Uppdragen är olika och det finns alltid en möjlighet att lära något nytt! När du inte är på uppdrag har du möjlighet att vidareutveckla dig i vår plattform för IT-relaterade kurser. Du får en dedikerad och närvarande konsultchef som följer dig på din resa hos Experis.

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Dekan via e-post: lina.dekan@se.experis.com

Som kandidat i den här rekryteringsprocessen kommer du att gå igenom två steg: videointervju och referenstagning.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Placeringsort: Malmö med omnejd
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare