Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare
Malmö

Som teknisk säljare hos Exhausto kommer du att ingå i ett väl sammansvetsat team. Vi levererar kvalitetsprodukter till våra kunder som är entreprenörer och konsulter och som riktar sig främst inom sektorerna boende, skola och kontor.

Vi erbjuder
Här får du möjlighet att arbeta på ett tryggt bolag inom en stor koncern och vi erbjuder kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder också andra personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och förmånsbil. På Exhausto finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. 

Distriktet du kommer att jobba inom omfattar Öresundsregionen.

Vad har Mats Ryd att säga om hur det är att jobba på Exhausto? 

"Det är både inspirerande och utvecklande att jobba som säljare på Exhausto. I och med bredden i den växande produktportföljen så skapas möjligheter att alltid kunna hjälpa kunden med en ekonomisk och prestandaeffektiv lösning."

Läs mer om vad Mats har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/exhausto

Vem är du
För att bli framgångsrik i rollen som teknisk säljare har du ett starkt intresse för försäljning och att bygga kundrelationer. Du är en produktiv, självgående och förtroendeingivande lagspelare som sätter kunden och laget i fokus. Du har inga problem att planera upp dina dagar och du ser ett värde i flexibiliteten. Som person är du nyfiken, prestigelös, ödmjuk och drivs av att hitta lösningar samt komma till avslut i affärer.

Vi ser gärna att du:

  • Har lätt för att lära dig ny teknik
  • Har B-körkort
  • Har förståelse för system i byggnader och hur dessa hänger samman
  • Är framåtlutad med ett starkt eget driv

Har du tidigare erfarenhet från branschen eller en ingenjörsutbildning inom exempelvis VVS, energi, el eller liknande så är detta högt meriterande.

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk säljare kommer du att till stor del planera din tid själv, du kommer att boka in, genomföra och följa upp dina kundbesök. Projekten drivs av dig och du säkerställer processerna genom en hög närvaro hos våra kunder med offertuppföljning och orderbevakning. Därför krävs det att du är kreativ, flexibel och kan anpassa dig utefter omständigheterna.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på tel. 040-66 06 722. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Exhausto
EXHAUSTO A/S är en professionell leverantör och samarbetspartner när det gäller ventilationslösningar. Vi utvecklar och tillverkar produkter och system för komfortventilation. Målsättningen är att vara en av de absolut ledande inom området med fokus på hög produktkvalitet, mycket höga verkningsgrader och därmed en energiförbrukning som sätter nya standarder för branschen.

EXHAUSTO är en del av den franska ALDES-koncernen.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 2 mars 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!