Hoppa till innehåll
EuroMaint logotyp

Elkonstruktör till Euromaint i Malmö

Ansök nu
Är du en erfaren expert inom elektrisk konstruktion? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker en erfaren elkonstruktör med passion för CAD-design, som älskar att ta sig an komplexa utmaningar. Rollen fokuserar på järnvägsfordon och innebär inte bara teknisk design, utan även ansvar för hela processen till välfungerande system. Du blir en viktig del av ombyggnadsprojekt och förbättringsinitiativ inom en framåtblickande bransch med positiv klimatpåverkan. Om du vill ta din elkonstruktionskompetens till nästa nivå inom en hållbar framtid, ser vi fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:
 • Uppdatera, optimera och förbättra befintliga konstruktioner med nya komponenter, och hitta ersättningsförslag för produkter.
 • Ta fram tekniska specifikationer och ritningar för ombyggnationer av fordon.
 • Kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen.
 • Leda andra konstruktörer i elkonstruktionen och säkerställa leverans i enighet med tidsplan.
 • Utföra riskbedömningar/riskanalyser av egen konstruktion.
 • Bistå verksamheten och våra kunder med teknisk support.
Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:
 • Har flerårig erfarenhet av elkonstruktion.
 • Är van att arbeta i något CAD - program.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation sker på båda språken.
Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:
 • Är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande.
 • Har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med andra funktioner inom organisationen för att komma framåt i processerna
 • Agerar snabbt när problem uppstår och samarbetar väl med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Malin Thoresson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare