Elkonstruktör till Euromaint i Malmö

Elkonstruktör till Euromaint i Malmö

Var med och ansvara för elektrisk konstruktion av järnvägsfordon! Euromaint söker en konstruktör inom el till Malmö!

Drivs du av att arbeta med konstruktion av elektriska system? Vill du arbeta i en spännande framtidsbransch som har ett positivt klimatavtryck? Som elkonstruktör hos Euromaint i Malmö har du en central roll i den elektriska konstruktionen av våra kunders fordon och dess system. För dig med intresse för fordon finns det möjlighet att få en djupare insikt i hur systemen fungerar och vara delaktig i de förändringar som sker.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som elkonstruktör i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör arbetar du med konstruktion till järnvägsfordon i ombyggnadsprojekt och kundprojekt. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:
  • Ansvara för den elektriska konstruktionen och ta fram tekniska specifikationer och ritningar för ombyggnationer av fordon och anskaffning av material.
  • Säkerställa att konstruktionsarbetet sker enligt företagets rutiner samt följer gällande normer och standarder.
  • Kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen.
  • Leda andra konstruktörer i elkonstruktionen och säkerställa leverans i enighet med tidsplan.
  • Utföra riskbedömningar/riskanalyser av egen konstruktion.
  • Bistå verksamheten och våra kunder med teknisk support.
Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Malmö, alternativt Örebro, och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion.

Tjänsteresor förkommer till viss del i tjänsten, bland annat till verksamheten i Örebro.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:
  • Har tidigare erfarenhet inom elkonstruktion där du skapat designmaterial och läst teknisk dokumentation.
  • Arbetat i något ritningssystem och använt konstruktionsverktyg, t ex Autodesk.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation sker på båda språken.
Har du erfarenhet inom mekanikkonstruktion ses det som meriterande.

Personlighetsmässigt är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande. Du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med andra funktioner inom organisationen för att komma framåt i processerna. När det uppstår problem agerar du snabbt och samarbetar med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Email Mejla Rebecca Andersson
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech