Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

Lagermedarbetare sökes för kommande uppdrag hos våra kunder i Malmö och Helsingborg
Trivs du att arbeta praktiskt och i en miljö där det är högt tempo? Uppskattar du arbetsuppgifter där noggrannhet är en viktig faktor? Vill du ingå i ett härligt team som präglas av engagemang och hög arbetsmoral? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
Som Lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med packning och plockning av varierande gods samt stötta andra avdelningar med rätt material för att produktionen skall fungera. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ett högt tempo då det är viktigt att beställningarna packas korrekt och levereras i tid. För att trivas i rollen behöver du vara van vid fysiskt arbete och hantering av större gods. I tjänsten förekommer det även truckkörning.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som: 
 
  • Plockning och packning av varor. 
  • Truckkörning. 
  • Säkerställa att leveranser är klara i tid.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är effektiv och noggrann samt har ett intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang samt slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.

Viktigt för tjänsten:
 
  • Meriterande med truckkort A1-4 och B1-4 samt erfarenhet av truckkörning.
  • Noggrann, flexibel och kvalitetsmedveten personlighet.
  • Erfarenhet inom lager.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag som sträcker sig minst 6 månader. Vi söker personal både på heltid och deltid. På sikt finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. 

Notera att du för att arbeta deltid behöver en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, exempelvis är du studerande. Vänligen ange i din ansökan vilken omfattning du önskar arbeta. 

ÖVRIGT
Ansökningar via mail behandlas ej med hänsyn till GDPR. Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (6 dagar kvar)