Konsultchef

Konsultchef

Konsultchef till Eterni i Region Syd 

Relationer, variation, härliga kollegor samt möjligheten att få vara med på en fantastisk tillväxtresa – vad mer kan önskas?

VÄX TILLSAMMANS MED ETERNI
Eterni i Sverige etablerades 2019 och är idag ett av Sveriges snabbast växande Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag. Eterni finns sedan drygt 10 år etablerade i Norge där vi nu är det tredje största bemanningsföretaget. Vi har kontor i 22 städer runtom i Sverige och vår planerade etablering på flera orter fortgår. Eterni ingår i den Nordiska koncernen Edda Group vilken ägs av investmentbolaget Axcel och har som mål att bli den ledande aktören i Norden inom flexibel bemanning år 2025.

Med den resa vi har framför oss finns det otroliga möjligheter för rätt person, att ta sitt nästa steg i karriären hos oss. Kort och gott, det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett framåtlutat företag med höga ambitioner, korta beslutsvägar, som ser varje individ och som tror att just DU kommer att göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som Konsultchef hos oss är ingen dag den andra lik. Här fylls dagarna med kundkontakt, bemanning, rekrytering och interna aktiviteter. Du kommer också att vara högst delaktig i att skapa samt utveckla våra affärer. Vi på Eterni arbetar mot såväl kollektivsidan som tjänstemannasidan. Ditt fokus kommer att vara på kollektivsidan där vi har våra affärsområden lager/produktion/logistik. Då vi i Region Syd befinner oss i tillväxt kan rollen komma att utvecklas under resans gång där arbete med renodlade rekryteringsaffärer och mot vår tjänstemannasida kan bli aktuellt. 

Det är såklart inte bara för att rollen innehåller spännande arbetsuppgifter som vi tycker att du ska söka tjänsten. Här blir du en del av ett engagerat gäng med ett stort mål- och kundfokus samt en härlig stämning där alla hjälps åt och stöttar samt utvecklar varandra. 95% av våra kunder idag är återkommande och vi ser stort värde i att vara professionella, personliga och kvalitetsmedvetna.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas och prestera bra i rollen som Konsultchef är du en relationsskapare som tycker om att arbeta i såväl team som självständigt. Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och handlingskraftig. Vidare behöver du vara initiativtagande, utåtriktad, noggrann samt en god kommunikatör. Att agera affärsmässigt och leverera hög kvalitet ser du som en självklarhet. Därutöver trivs du i en varierande miljö med högt tempo och gör gärna det lilla extra för såväl kunder, kandidater och konsulter som interna kollegor. 

Vi ser att du har något års arbetslivserfarenhet från bemannings-/rekryteringsbranschen, såklart gärna från kollektivsidan men med rätt inställning och vilja kan du komma långt! 

Viktigt för tjänsten:

  • Intresse och/eller erfarenhet för branschen, service och rekryteringsområdet - med fördel från kollektivsidan.
  • Affärsmässig och handlingskraftig personlighet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • God administrativ förmåga samt god dator- och systemvana. 
  • B-körkort.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du huvudsakligen kommer att arbeta från Eternis kontor i Malmö och/eller Helsingborg. Tjänsten innebär fast månadslön, goda bonusmöjligheter och ett fint förmånspaket. 

ÖVRIGT
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakta Annika Lantz, Regionchef Syd, om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Känner du igen dig i det här? Det hoppas vi, för vi ser verkligen fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (16 dagar kvar)