Kandidatansvarig

Kandidatansvarig

Kandidatansvarig till Eterni i Region Syd

Relationer, variation, härliga kollegor samt möjligheten att få vara med på en fantastisk tillväxtresa – vad mer kan önskas?

VÄX TILLSAMMANS MED ETERNI
Eterni i Sverige etablerades 2019 och är idag ett av Sveriges snabbast växande Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag. Eterni finns sedan drygt 10 år etablerade i Norge där vi nu är det tredje största bemanningsföretaget. Vi har kontor i 22 städer runtom i Sverige och vår planerade etablering på flera orter fortgår. Eterni ingår i den Nordiska koncernen Edda Group vilken ägs av investmentbolaget Axcel och har som mål att bli den ledande aktören i Norden inom flexibel bemanning år 2025.

Med den resa vi har framför oss finns det otroliga möjligheter för rätt person, att ta sitt nästa steg i karriären hos oss. Kort och gott, det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett framåtlutat företag med höga ambitioner, korta beslutsvägar, som ser varje individ och som tror att just DU kommer att göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som Kandidatansvarig på Eterni arbetar du med rekrytering och kandidathantering till vår rekryterings- och uthyrningsverksamhet och är vårt ansikte utåt mot kandidatmarknaden. Du arbetar nära konsultcheferna i tillsättningarna av nya uppdrag men arbetar också proaktivt med att skapa kandidatpooler, hålla igång Eternis kandidatnätverk samt samarbeta med skolor och andra aktörer i jakten nya kandidater. Telefon, mail och sociala medier är dina främsta redskap. Visst bemanningsansvar ingår och på sikt kan rollen utvecklas till att även innehålla personalansvar. 

Nedan delar ingår i rollen:

  • Annonsering, urval, intervjuer och referenstagning
  • Marknadsföra Eterni mot kandidatmarknaden, knyta kontakt med lokala aktörer och proaktivt arbeta med kandidatpooler
  • Bemanningsansvar. 
  • Administrativa uppgifter i vårt rekryteringssystem RecMan

Det är såklart inte bara för att rollen innehåller spännande arbetsuppgifter som vi tycker att du ska söka tjänsten. Här blir du en del av ett engagerat gäng med ett stort mål- och kundfokus samt en härlig stämning där alla hjälps åt och stöttar samt utvecklar varandra. 95% av våra kunder idag är återkommande och vi ser stort värde i att vara professionella, personliga och kvalitetsmedvetna.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kandidatansvarig hos oss på Eterni vill du vara med på vår fortsatta resa och bidra till vår utveckling och etablering i Region Syd. Företaget präglas av en prestigelös och kundfokuserad inställning där vi arbetar såväl i team som självständigt, något som är en självklarhet för dig. Som person är du strukturerad, lyhörd och handlingskraftig. Du sätter "laget före jaget" och trivs med variation i din vardag samt att arbeta i ett högt tempo. Du är lösningsfokuserad, initiativtagande, serviceinriktad och engagerad med en fallenhet för att kommunicera med olika typer av personer i din vardag. Då våra kunder många gånger har ett brådskande behov är det viktigt att agerat snabbt, proaktivt samt hålla en hög servicenivå. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Tidigare erfarenhet från liknande arbetsupppgifter och/eller rekryterings- och bemanningsbranschen samt service. 
  • God administrativ förmåga och systemvana. 
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du huvudsakligen kommer att arbeta från Eternis kontor i Malmö och/eller Helsingborg. Tjänsten innebär fast månadslön, goda bonusmöjligheter och ett fint förmånspaket. 

ÖVRIGT
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakta Annika Lantz, Regionchef Syd, om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Känner du igen dig i det här? Det hoppas vi, för vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (15 dagar kvar)