Hoppa till innehåll
EQonomy logotyp

Controllers till vår konsultverksamhet i Skåne

Ansök nu
Vi ser ett behov av Controllers i samband med efterfrågan från våra kunder. Är du rätt person kontaktar vi dig för att stämma möte där vi kan kartlägga dina kompetenser och dina förväntningar på din nästa arbetsplats.

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på EQonomy/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster. I och med att du anmäler ditt intresse på denna annons blir du en del av vårt växande nätverk för ekonomer inom Controlling. Om det inte blir aktuellt att träffas just nu sparar vi din profil för möjliga uppdrag i framtiden!

Ditt uppdrag

Brinner du för att effektivisera och analysera verksamheter? Har du ett öga för att se detaljer och möjligheter till ekonomiska förbättringar? Är du även på jakt efter nya utmaningar? Som Controller kommer du primärt att arbeta med analyser, granskning och uppföljning av budget, rapporter, prognoser och nyckeltal. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är arbete med redovisning, bokslut samt möjlighet till att delta i utveckling av nya rutiner och system.

Vem söker vi?

För rollen som Controller söker vi i första hand dig som har en civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt minst tre-fem års erfarenhet som Controller eller likvärdigt. Du är en mästare i Excel samt har goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och prestigelös. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och nätverk. För att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, utåtriktad och arbetsam.

När du blir en av ossSom konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Vi anser att vi i vår roll som arbetsgivare har ett stort ansvar för att du som konsult mår bra och trivs i din roll. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Som konsult i vårt nätverk kommer vi att göra vårt bästa för att ha koll på dina kompetenser och ha mer än ett öga öppet för uppdrag som matchar din profil.

Funderingar?

Har du frågor kring våra uppdrag eller hur det är att arbeta som konsult via Eqonomy/Wise Professionals är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Emma Rehn, emma.rehn@wise.se

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (98 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare