Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

VVS - Tekniker

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten

I tjänsten som tekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, felsökning och reparation utav produkter som turbiner, styrutrustning, pumpar och motorer. Du kommer få möjlighet att självständigt planera upp din dag och hålla i dina egna kunddialoger där du sätter service i första rummet.

Som tekniker arbetar du alltid tillsammans med en kollega där ni besöker arbetsplatser runt om i Skåne med hjälp av en servicebil. Du som tekniker kommer även få en gedigen introduktion innan du påbörjar din tjänst för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas. I tjänsten kommer du att arbeta i en varierad arbetsmiljö där du besöker allt ifrån stora industrianläggningar till vattenverk och kraftanläggningar. Mer konkret innebär tjänsten:
  • Montage, installationer och ombyggnationer
  • Mekaniska arbeten med problemlösning och diagnostisering
  • Arbete i fältmiljö och i verkstadsmiljö
Om bolaget

Bolaget är världsledande inom vattenrening och vattenteknologi. Deras målbild är att kunna tillhandahålla vatten till även de mest utsatta områdena i världen. Genom att ligga i framkant kring utveckling och innovation kan bolaget supportera sina kunder på ett sätt som bidrar till ett renare vatten, en bättre livsstandard och en renare miljö.

Mer information om bolaget ges under rekryteringsprocessen.

Om dig

Emploid söker nu dig som är tekniskt intresserad och som vill utveckla dina tekniska kunskaper. Du behöver vara lugn och trygg i stressade situationer för att finna lösningar på svårknäckta problem. Vi tror därför att du är en lagspelare som älskar att samarbeta, och som inte viker dig för en utmaning även i de tuffare miljöerna. Utöver detta ser vi att du:
  • Har erfarenhet av arbete som servicetekniker, underhållstekniker, mekaniker eller VVS-tekniker tidigare
  • Innehar B-körkort
  • Kan föra dig obehindrat på svenska
Vi ser det även som meriterande ifall du:
  • Har Fallskyddsutbildning
  • Har utbildning inom Travers
  • Har utbildning inom Heta Arbeten
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Bakgrundkontroll kan komma att förekomma på kandidater i slutprocess

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på robin.nordlund@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, tekniker, reparation, installatör, underhållstekniker, mekaniker, mekanik, el, pumpar, VVS, vatten, avlopp, ventilation, styrsystem, Skåne, Malmö, Arlöv, Lund, Staffanstorp.

Liknande Jobb

Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.