Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Teknisk Innesäljare

Ansök nu
Om bolaget som rekryterar

Emploid hjälper nu ett internationellt bolag i Malmö att hitta sin nästa tekniska innesäljare. Bolaget är verksamma över hela världen men du kommer i tjänsten att ha fokus på den nordiska marknaden. Bolaget erbjuder dig som innesäljare möjlighet att bli produktexpert samt att fördjupa dig i specifika tekniska områden. Mer information om bolaget följer vid en första kontakt. Är du redan nu intresserad av att veta mer? Kontakta ansvarig rekryterare Robin Nordlund över telefon.

Om tjänsten
Du kommer ingå i ett team av erfarna ingenjörer och säljare som arbetar mot den nordiska marknaden med tekniska produkter och tjänster. Primärt innebär tjänsten teknisk och administrativ hantering av offerter/beställningar mot den svenska marknaden. Totalt är ni fem personer i din grupp som har ett nära samarbete för att kunna bemöta kundernas behov. Du kommer som innesäljare ha möjlighet till en personlig utveckling med erfarna och kompetenta seniora medarbetare på ditt kontor. Tjänsten är på heltid med placering på bolagets huvudkontor i Malmö och du rapporterar till Gruppledare för inside sales. Mer konkret arbetar du med:
  • Framtagning av teknisk lösning/offert
  • Registrering av beställningar från kunder och utesäljare
  • Teknisk och kommersiell granskning av beställningar
  • Sammanställa ordererkännande, teknisk specifikation och dokumentation
  • Systemunderhåll i ERP- och CRM-system
  • Daglig kontakt via telefon och mail med både kunder och kollegor nationellt och internationellt.
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna en eftergymnasial utbildning till ingenjör eller KY med inriktning teknik, el eller maskin alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Det viktiga är att man har rätt personlighet och inställning. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är en förutsättning att du är noggrann, strukturerad och förstår vikten av att samarbeta. Vi ser det som meriterande om du:
  • Tidigare arbetat med innesälj
  • Tidigare arbetat med tekniska lösningar och ritningar
  • Har ett stort tekniskt intresse
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: 100%

Arbetstider: Dagtid med möjlighet till flexibel start

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på robin.nordlund@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknik, mekanik, Engineering, ingenjör, applikation, innesäljare, säljare, försäljning, offert, offerberedning, affärssystem, kundkontakt, inside sales, applikationsingenjör, Malmö.
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.