Hoppa till innehåll

Sverigeansvarig Teknisk Säljare - Alflow Scandinavia A/S

Om rollen

I rollen som Sverigeansvarig Teknisk Säljare blir du Alflows första säljare med placering i Sverige. Detta innebär att du kommer få möjligheten att tillsammans med dina danska kollegor bygga upp säljorganisationen i Sverige från start. Som ny i rollen finns en befintlig kundstock som du kommer bearbeta och vidareutveckla affärerna för. Du kommer arbeta mot affärsområdena Pharmaceutical och Food & Beverages över hela Sverige. Genom ett nätverksbaserat och relationsbyggande arbete bearbetar även nya kunder, där du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt med kund till färdigt projekt. I tätt samarbete med din närmsta chef formulerar ni säljstrategier för Sverige, och säkerställer en trygg leverans mot kund. I ryggen har du backoffice-funktioner och teknisk support som löpande kommer stötta dig och bistå med information.

Mer ingående innebär tjänsten:
  • Identifiera och bearbeta nya kunder och utveckla affärer för befintliga kunder
  • Driva säljprocessen från första kontakt med kund till stängd affär
  • Formulera säljstrategier för Sverige
Rollen innefattar mycket resor, där du förväntas utföra 6-9 kundmöten-, och vara på resande fot 3 dagar i veckan. Alflows huvudkontor är placerat i Danmark, vilket du kommer besöka minst en gång i månaden.

Om dig

Vi söker dig med ett högt personligt driv och som ständigt strävar efter att röra dig framåt. En entreprenöriell andra genomsyrar ditt arbete, och du är inte rädd för att testa nya vägar för att nå dina mål. Med ett stort mått av nyfikenhet tar du dig an ditt arbete, där du vill kunna sätta dig in i allt från Alflows produktutbud till hur deras kunder fungerar. Eftersom du kommer arbeta relationsbyggande är det viktigt att du är trovärdig i din kommunikation och inger trygghet till dina kunder. Du trivs när du får arbeta efter högt uppsatta mål, där du har ett resultatorienterat förhållningssätt till ditt arbete.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
  • Dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning mot processindustrin
  • Erfarenhet av försäljning mot medicinteknik, läkemedel, livsmedel eller av flow-komponenter är starkt meriterade
  • Stort tekniskt intresse
  • Goda datorkunskaper och kunskaper i ett CRM-system
  • Flytande i svenska och engelska
  • Körkort B
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Flexibel placeringsort, hemmakontor

Omfattning: Heltid

Arbetstider: måndag-fredag

Lön: Enligt överenskommelse

Övrigt: Förmånsbil ingår

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Area sales manager, sales manager, technical sales engineer, sales engineer, säljingenjör, teknisk säljingenjör, teknisk säljare, technical sales, säljspecialist, teknisk säljspecialist, technical sales specialist, sales specialist, life science, pharmaceutical, pharma, food, beverage, Malmö, Stockholm, Göteborg, rekrytering
Emploid logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Emploid har nu fått det stora nöjet att bistå Alflow i deras rekrytering! Sedan 1998 har Alflow varit exklusiv distributör av flödeskomponenter i både plast och rostfritt stål till läkemedels-, kemi-, och livsmedelsindustrin, främst i Danmark. Med utgångspunkt i Vejen, Danmark, sköter Alflows team teknisk rådgivning, försäljning och distribution. Alflow är nu på en tillväxtresa, och söker därför en Technical Sales Engineer till Sverige som vill vara en del av att etablera en säljorganisation även här. Sedan 2021 är Alflow även en del av Indutrade koncernen. Du kan läsa mer om Alflow här: www.alflow.dk, och om Indutrade här: www.indutrade.se.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga