Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Senior Design Engineer - Heatex

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om Heatex

Heatex är en ledande global utvecklare och tillverkare av värmeväxlare och kylsystem. Huvudkontoret ligger på The Point i Malmö och har produktionsanläggningar, försäljningskontor samt distributörer över hela världen. Heatex värmeväxlare används främst för energiåtervinning och fuktreglering i ventilationsanläggningar samt för komponentkyla för olika industrisegment. Heatex är ett växande företag med stor kunskap och fokus på utveckling.

Om tjänsten

Som senior designingenjör på Heatex kommer du arbeta i en bred teknisk roll på företagets konstruktionsavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att designa och konstruera produkter inom Heatex produktsortiment för kundleverans. Konstruktionsarbetet drivs i projektform och utvecklingsprojekten kommer att vara både inom nyutveckling samt vidareutveckling av befintliga produkter. Parallellt med ditt operativa konstruktionsarbete förväntas du också ta en ledande position i utvecklingsprojekt, ha kunddialog och stötta andra konstruktörer i deras arbete. Du kommer också ha en stöttande funktion gentemot produktionen och i större kundprojekt agera teknisk expert vid kundspecifika frågeställningar i införsäljningsfasen.

Tjänsten är placerad på Heatex huvudkontor på The Point i Malmö. Produktionen finns i Tjeckien men du kommer ha nära till Heatex testlabb då det finns i Malmö.

Om dig

För trivas i denna produktutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer ha en kund- och leverantörsnära position ställs krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet och där beslutsvägarna är korta där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt.

Utöver detta krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik
  • Minst fem års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och produktutveckling
  • Kunskaper inom CAD, gärna SolidWorks med simuleringsverktyg
  • Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskiningenjör, HVAC, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, värmeväxlare, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Skellefteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga