Hoppa till innehåll

Revisorsassistent med erfarenhet - Revisorerna Syd

Om rollen

Revisorerna Syd söker nu sin nästa revisorsassistent som kommer att ansvara för hela revisionsprocessen där du i vissa revisioner jobbar i team tillsammans med dina kollegor. Utöver att ansvara för revisionsprocessen kommer du att agera rådgivande genom att utföra konsultationer åt dina kunder. Det förekommer i rollen mycket löpande kontakt med kunder där du frekvent åker ut för att bättre förstå verksamheterna samt för att bygga och förvalta relationer. Kunderna är framför allt små- och medelstora bolag som är ägarledda med bas i Malmö/Lund-regionen.

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som trivs med att ta stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter och att självständigt strukturera upp och planera din tid. Du utför ditt arbete med hög kvalité och anpassar dig efter kundernas önskemål. Det är för dig viktigt att alltid bemöta dina kunder på ett professionellt och tillmötesgående sätt för att säkerställa en hög nivå av service. Du kommer att jobba i ett nära sammansvetsat team där samarbete med kollegor står i fokus, vilket kräver att du kan anpassa dig och på ett ödmjukt sätt bemöta dem omkring dig.

För rollen är det ett krav att du har:
  • Akademisk utbildningsbakgrund som möjliggör auktorisation
  • Minst två års erfarenhet av arbete som revisorsassistent
  • Goda kunskaper i Excel och något revisionsprogram
  • Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centralt i Malmö

Arbetstider: Kontorstider om i snitt 37,5h/vecka

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll genomförs på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig mejla ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: revisorsassistent, revision, revisor, audit, auditing, finansiell rådgivning, ekonomi, ekonom, Malmö, Lund
Emploid logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Revisorerna Syd erbjuder revision, redovisning och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Företaget grundades 2002 och är idag 10 anställda fördelat på revision och redovisning.

Deras kärnkompetenser ligger inom revision, redovisning, skatter och ekonomisk rådgivning för företaget och företagaren. De har ett väl utvecklat externt kontaktnät med bland annat advokater och kvalificerade skattejurister. Internationellt är de svensk representant för UHY, ett världsomfattande nätverk av revisorer med drygt 9500 anställda i 100 länder.

Kontoret är beläget i trivsamma lokaler mitt i centrala Malmö. För mer information besök gärna Revisorerna Syds hemsida http://revisorernasyd.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Lund
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Lund
Industri & Anläggning
Företagslogga