Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

IT Support Service Desk

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett tekniskt intresse? Är du i början på din karriär inom IT eller vill du skola om dig mot IT - branschen? Sök tjänsten som Junior IT-support!

Om tjänsten

Som IT-support tar du emot inkommande samtal ifrån olika användare. Det rör sig om en variation av människor och komplexitet i ärenden varav du snabbt behöver sätta dig in i användarens situation. Då du är första kontakten för användaren så är det viktigt att ge en förstklassig service samtidigt som snabbt identifierar problemet för att sedan hitta en lösning. Tjänsten inleds med en gedigen utbildningen för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas.

Mer konkret så arbetar du med att:
  • Ge service gällande användarnas IT-relaterade frågor
  • Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT
  • Felsökning av såväl hårdvara som mjukvara
  • Registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem
Om dig

Det viktigaste i den här rollen är inte vad du har för tidigare erfarenhet så länge du har ett stort tekniskt intresse och vill lära dig mer inom IT. Vi tror dock att du har gymnasial utbildning inom teknik och någon erfarenhet av service. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska.

Har du följande så är det meriterande men inget krav:
  • Erfarenhet av teknisk support/helpdesk, kundtjänst eller annan servicebakgrund
  • Gymnasial utbildning inom IT/teknik
Då du kommer att ha daglig kontakt med användare behöver du vara serviceminded och tycka om att hjälpa människor. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i kundens situation och bedöma om du själv kan lösa ärendet eller skicka det vidare till rätt instans. Du är också självgående då du tar samtal på egen hand samtidigt som du är nyfiken och vill lära dig mer inom IT. Personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekryteringsprocess.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Sökord: firstline support, teknisk support, helpdesk, IT, ärenden, active directory, mjukvara, hårdvara, service, customer support, Malmö.
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av nordens största IT-företag och stärker nu upp med fler medarbetare till sitt kontor i Malmö. Mer information om företaget kommer senare i rekryteringsprocessen. Uppdraget inleds med en anställning hos EMPLOID där du kommer arbeta som konsult ute hos kunden.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Lund
Industri & Anläggning
Företagslogga