Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om tjänsten

I rollen som fyllningsoperatör kommer du arbeta med fyllning och förslutning av aseptiska injektionspreparat. Då verksamheten är kvalitetsstyrd arbetar du i renrum i enlighet med rådande GMP-regler. Därtill läggs stor vikt vid kvalitet, noggrannhet och god produktionshygien. En stor del av ditt arbete kommer även innefatta löpande dokumentation av arbetet. Med tiden kommer du få möjlighet att vara en del av det löpande förbättringsarbetet. Mer ingående innebär tjänsten:
  • Fyllning och förslutning av läkemedel
  • Granskning av tillverkningsordrar och städning av fyllinjer
  • Löpande dokumentation av arbetet
Om dig

Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad och jobba med livsviktiga produkter. Kundföretagets verksamhet har högt ställda kvalitetskrav varför det förväntas att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. Du finner tydlighet i dina arbetsuppgifter när du får skriftliga instruktioner kring varje steg. Du har en öppen och positiv inställning till nya arbetsuppgifter där du med lätthet tar dig an de arbetsuppgifter och moment som kan förekomma under en produktion. För att försäkra dig om att ditt arbete blir korrekt värderar du ett nära samarbete med dina kollegor där ni har en öppen dialog och kommunikation. Du har ett stort personligt driv där du strävar efter att hela tiden bli bättre och har ett stort intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov.

Därutöver ser vi gärna att du har:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift
  • Tidigare erfarenhet av arbete i en produktionsmiljö som maskinoperatör, montör eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en produktionsmiljö är starkt meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta enligt GMP är starkt meriterande
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, läkemedel, industri, GMP, pharma, operatör, maskinoperatör, processoperatör, konsultuppdrag, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning fler fyllningsoperatörer till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer, och behöver därför utöka sin produktionsavdelning med fler operatörer. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare