Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Eftermarknadschef / Servicechef - VS Truck

Ansök nu
Om rollen

Som Eftermarknadschef blir du ytterst ansvarig för VS Trucks tekniska organisation vilket är den personellt största delen av bolaget. Du ansvarar för att leda, organisera och utveckla en nationell verksamhet bestående av Serviceledare, Fälttekniker och reservdelsavdelning i enlighet med företagets strategier och tillväxtmål. Du kommer att omvandla verksamhetens budget till individuella KPI:er för Serviceledarna och reservdelsansvarig som du kontinuerligt följer upp. Du kommer ha resultat- och personalansvar, i det ingår både att enhetens ekonomiska mål uppnås samt att organisera och säkerställa att resurser används på ett effektivt sätt. Den tekniska utvecklingen inom branschen går snabbt varpå det i rollen också ingår att både kontinuerligt utveckla medarbetarna och ansvara för att nyrekryteringen följer krav och behov. I ryggen har du företagets ledningsgrupp där du finner mycket god kompetens inom såväl ekonomisk styrning som teknik.

Mer ingående innebär tjänsten:
 • Chefskap, Arbetsledning och support gentemot Serviceledare och reservdelsansvarig
 • Budget- och personalansvar för den tekniska fältorganisationen
 • Framtagning och uppföljning av KPI:er för verksamheten
 • Driva strategiska frågor gentemot organisation, resursanskaffning, ekonomisk tillväxt och geografisk representation utifrån satta tillväxtmål
Det är möjligt att i denna tjänst ha din arbetsplats placerad på någon av VS Trucks anläggningar i Eslöv, Borås eller Stockholm. Du kommer att rapportera till företagets Vice VD som är placerad i Eslöv. Tjänsten innebär en hel del fysisk närvaro i verksamheten varpå mycket resor förekommer i tjänsten.

Om dig

VS Truck söker en chef som finns där för sina anställda med ett operativt ledarskap som hjälper dem att utföra sitt jobb på bästa möjliga sätt. För att lyckas i rollen som Eftermarknadschef behöver du vara lugn, organiserad och strukturerad även när din arbetsdag kastas om med kort varsel. I samarbetet med dina Serviceledare förstår du vikten av att vara tålmodig samt att på lång sikt skapa goda relationer i organisationen samtidigt som du ställer krav på resultat. Genom att prioritera och ha bra koll på dina ansvarsområden ser du till att lösa dina arbetsuppgifter och bidra till en utvecklande arbetsmiljö.

Därutöver är det ett krav för tjänsten med:
 • Teknisk kompetens inom maskin och mekanik
 • Dokumenterad chefserfarenhet av en fältbaserad organisation
 • Erfarenhet av att driva ett vidareutvecklande arbete inom en teknisk organisation
 • Erfarenhet av att implementera process och struktur i en teknisk organisation
 • Goda datorkunskaper och kunskaper av arbete i ett CRM-system
 • Flytande i svenska och engelska
 • Körkort B
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Det finns möjlighet med placering i Eslöv, Borås eller Stockholm utifrån vad som passar bäst

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Övrigt: Förmånsbil ingår

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Eftermarknadschef, Servicechef, Teknisk Chef, Chef, truck, maskin, entreprenad, Malmö, Stockholm, Göteborg, rekrytering

Liknande Jobb

Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har fått det stora nöjet att bistå framgångsrika VS Truck i deras rekryteringsarbete! VS Truck är ett nationellt täckande företag som säljer, erbjuder service och finner lösningar inom logistik på truckar och entreprenadmaskiner. Genom agenturen för flera kända märken som Bobcat, Doosan, Crown och Pramac är dom en etablerad aktör på både stora och små företag. Deras tekniker- och försäljningskontor sträcker sig från Eslöv i söder till Stockholm i norr samt en webbshop som också inbringar mycket affärer. Idag omsätter företaget 120 miljoner och har drygt 50 anställda nationellt. De senaste åren har VS Truck fördubblat omsättningen och expanderat till nya regioner vilket gör att nu Managementorganisationen behöver expandera.