Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Avsynare till Läkemedelsproduktion

Ansök nu
Om rollen

Som avsynare kommer du bli en del av ett väl sammansvetsat team som tillsammans ansvarar för avsyning av aseptiska injektionspreparat. Tjänsten ställer krav på ett högt kvalitets-, och noggrannhetstänk då du arbetar utifrån rådande SOP:ar och GMP-regler. Arbetsuppgifterna innefattar manuell-, semi-, och helautomatiserad avsyning av aseptiska injektionspreparat. Genom ditt arbete försäkrar du dig om att produkterna inte är defekta, samt att arbetet utförs korrekt. En stor del av ditt arbete kommer också innefatta dokumentation av processens olika steg. Mer ingående innebär tjänsten:
  • Förberedelse av material inför avsyning
  • Avsyning både för hand och med hjälp av maskiner
  • Etikettering och paketering av medicin
  • Noggrann dokumentation av arbetet
Om dig

Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att jobba med livsviktiga produkter. Kundföretagets verksamhet har högt ställda kvalitetskrav, varpå det förväntas att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. Just kvalité löper som en röd tråd genom ditt arbete, där du förstår att det viktiga är att arbetet blir korrekt, inte att det går snabbt. Du trivs som bäst i ett nära samarbete med dina kollegor där det är gruppens prestationer och leverans som står i fokus. Ett stort mått av ödmjukhet och plikttrogenhet genomsyrar ditt arbete där du både kan säga ifrån om det är något du är osäker på, och fokusera på arbetet när du arbetar.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift
  • Tidigare erfarenhet av avsyning, eller kvalitetsarbete i en produktionsmiljö är starkt meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Avsynare, avsyningsoperatör, operatör, processoperatör, maskinoperatör, industri, läkemedel, läkemedelsproduktion, pharma, Pharmaceuticals, GMP, renrum, kvalitetsarbete, kvalitet, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning avsynare till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer och behöver därför utöka sin produktionsavdelning med fler avsynare. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare