Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till Emma BVC

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till Emma BVC

Emma barnavårdscentral är del av emmaultraljudsklinik AB, som är ett svenskt vårdföretag som verkar inom tre inriktningar: emma BVC, emma ultraljud, samt emma gynekologi.

Emma BVC har sedan augusti 2014, avtal med Region Skåne om att driva barnavårdscentral med förebyggande hälsovård. Vi har i genomsnitt ca 20 nyfödda listade per månad. Vi är tre barnsjuksköterskor som arbetar på BVC. Läkarna som har mottagningar här hos oss har också andra arbetsplatser i Malmö.

Vi finns i lokaler på Curakliniken på Erikslustvägen 24 i Malmö.
Curakliniken är ett läkarhus med bland annat egen mödrahälsovård, ultraljudsmottagning, skopimottagning, allmänmedicinsk mottagning, audionommottagning, gynekologisk mottagning, ortopedimottagning och neurologiskmottagning. Här arbetar nästan 50 personer inom olika yrkesgrupper. Curakliniken tar emot ca 55 000 patienter per år.

Arbetsuppgifter

Vi söker en barnsjuksköterska/distriktssköterska till vår barnavårdscentral. Tjänsten avser en40% fast tjänst.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter på en barnavårdscentral så som egen mottagning, teamarbete, rådgivning, gruppverksamhet, hembesök och förebyggande arbete för barn i åldrarna 0 - 6 år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på barnavårdscentral är detta meriterande för tjänsten.

Tillsammans med oss vill du vara med och utveckla såväl ditt eget arbete som verksamheten i stort. För att trivas hos oss och lyckas i din yrkesroll ser vi att du är flexibel samt har förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Tillträde om möjligt snarast.
Sista ansökningsdag 31 januari 2020

Söker tjänsten gör du via ansök knappen i annonsen.

Alternativt per post till verksamhetschef
Annelie Martinsson Thernström
Erikslustvägen 24
217 73 Malmö

Vill du veta mer är du välkommen att ringa 076 00 01 630

Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Annelie Martinsson Thernström
Telefon 076 00 01 630
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://emmabvc.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)