Hoppa till innehåll
Emma Ultraljudsklinik AB logotyp

Emma Ultraljud söker Ultraljudsbarnmorska

Emma ultraljud är del av emmakliniken, som är ett svenskt vårdföretag som verkar inom två inriktningar: emma ultraljud och emma BVC.

Emma ultraljud är en privat specialistmottagning för graviditetsultraljud och fosterdiagnostik. Vi har varit verksamma i Malmö sedan 2008, i Ystad sedan 2012 samt i Lund från 2019. Vi strävar hela tiden mot att utveckla och förbättra vårt arbete och vår verksamhet med patientens bästa i fokus.

På Emma ultraljud finns en specialistläkare, 6 engagerade barnmorskor med ultraljudskompetens, administrativ personal och nu behöver vi förstärkning!

Vi finns i lokaler på Erikslustvägen 24 i Malmö, på Stora Södergatan 3 i Lund samt på Missunnavägen 7 i Ystad.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tidiga ultraljud, KUB, rutinultraljud samt tillväxtkontroller. Du kommer att arbeta 100% med ultraljud.

Vi söker dig som är barnmorska med specialistkompetens inom ultraljud med KUB-certifikat, gärna med några års erfarenhet som ultraljudsbarnmorska.

Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens. Som person är du självgående, prestigelös, flexibel, engagerad och ansvarstagande gällande ditt arbete – samt har förmågan att arbeta både självständigt och i team.

Anställning: Tillsvidareanställning 20-100 % eller timanställning, kan diskuteras. Vi erbjuder en positiv och framåt strävande arbetsmiljö där du kan utvecklas i din profession.

Tillträde snarast.
Sista ansökningsdag 20230331.

Ansökan skickas till verksamhetschef per email:
majken@emmaultraljudsklinik.se
Majken Södeberg Lundström
Erikslustvägen 24
217 73 Malmö

Vill du veta mer är du välkommen att maila till: majken@emmaultraljudsklinik.se

Personlig integritet, anonymitet och säker hantering av personuppgifter är viktigt för oss. Vi välkomnar och efterlever dataskyddsförordningen GDPR
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Liknande jobb