Hoppa till innehåll
Elbogen Electric AB logotyp

Projektledare / Project Manager - Elbogen Electric AB

Om tjänsten

Som projektledare inom affärsområdet Entreprenad är du ansvarig för att planera, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund. Genom kontinuerlig och noggrann uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan. Du är också den som ansvarar för kundkontakten i pågående projekt, driver uppstartsmöten, återkoppling och överlämning vilket gör det till en kundnära position.

Du ingår i ett team om andra projektledare, har placering på huvudkontoret i Malmö och rapporterar till projekt- och konstruktionschef. Beroende på storlek på projekten som du driver kan det förekomma att du leder flera projekt parallellt.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter att vara:
 • Planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt
 • Ansvara för kundkontakt och kunddialoger före, under och efter projekt
 • Deltagande i externa bygg- och installationsmöten
 • Uppföljning av och ansvar för budget, tidsplan, teknisk dokumentation och kvalitets- och miljöplaner
 • Ansvara för kontakter med konstruktion, produktion, inköp, montage på fabrik och logistik för att säkra leveransen till kund.
 • Upphandling och inköp av produkter samt tjänster av underleverantörer
 • Offerera ÄTA
Om dig
 • Slutförd utbildning inom el på gymnasial eller eftergymnasial nivå
 • Erfarenhet av projektledning eller konstruktion inom elkraftsanläggningar och/eller elkraftsinstallationer är meriterande. Även projektledning inom kraft-, styr och regler-produkter alt ventilationsprodukter är en intressant bakgrund
 • Erfarenhet av att dokumentera och arbeta i ett affärssystem
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Körkort B
Som person gillar du att vara den drivande ”spindeln i nätet”. Det är viktigt att du har förmåga att driva dina projekt ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv samt sträva efter att fatta affärsorienterade beslut. Förmåga att agera proaktivt, lösa problem och agera serviceinriktat är givetvis också viktiga egenskaper för att du ska bli framgångsrik. Sist men inte minst har du lätt för att samarbeta och ”få ihop en grupp” samtidigt som du genom din förtroendeingivande personlighet skapar goda relationer med kunder och underleverantörer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: uppdragsledare, projektledare, konstruktör, elkonsult, konsult, projektör, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, elkraftsanläggning, kraftentreprenad, elinstallation, energi, styr- och regler, industri, bygg, ställverk, centraler, transformator, reläskydd, stationsbyggnad, jordtag, kontrollskåp,
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar inom eldistribution och automatisering. Här finns gedigen kompetens inom försäljning, konstruktion, projektledning, tillverkning och installation.
Elbogen erbjuder produkter, tjänster och service inom två olika affärsområden: 1) Entreprenad med allt från mindre el centraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. 2) Industri, där dom agerar som OEM leverantör av automations-utrustningar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare