Hoppa till innehåll
Elbogen Electric AB logotyp

Innesäljare / Offertingenjör - Elbogen Electric AB

Om tjänsten

I den här tjänsten kommer du arbeta i det team som hanterar alla utgående offerter för verksamheten. Det är en affärskritisk position med stort värde för bolaget. Det centrala ansvaret i tjänsten är att ta fram tekniskt och kostnadsmässigt optimerade lösningar avseende kraftdistribution. Du kommer få underlag från Elbogens kunder vilka du ska omvandla till offerter och affärsförslag. Under själva offertprocessen bistår du också kunden med svar och information för att få affären i hamn.

Du ingår i ett team om andra kalkylatorer och säljare, har placering på huvudkontoret i Malmö och rapporterar till försäljningschef.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter att vara:
  • Utifrån erhållna underlag ta fram en tekniskt och kostnadsmässigt optimerad lösning avseende kraftdistribution.
  • Uppföljning av skickade offerter, med avsikt att driva till affär.
  • Dialog med kunder, för att säkra förfrågningar/affärsmöjligheter.
  • Kundbesök, huvudsakligen knutna till skickade offerter och andra affärsmöjligheter.
Om dig
  • Eftergymnasial ingenjörsutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Dokumenterad erfarenhet av kalkyl/offert inom elkraftsanläggningar och/eller elkraftsinstallationer. Även projektledning inom kraft-, styr och regler-produkter alt ventilationsprodukter är en intressant bakgrund
  • God erfarenhet av att dokumentera och arbeta i ett affärssystem
  • Kompetens inom entreprenadjuridik är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B
Som person gillar du att vara den drivande ”spindeln i nätet”. Det är viktigt att du har förmåga att driva ditt arbete ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv samt fatta affärsorienterade beslut. Förmåga att agera proaktivt, lösa problem och agera serviceinriktat är givetvis också viktiga egenskaper för att du ska bli framgångsrik. Sist men inte minst har du lätt för att driva ditt arbete gentemot uppsatta resultat samtidigt som du genom din förtroendeingivande personlighet skapar goda relationer med kunder och underleverantörer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: uppdragsledare, kalkylator, projektledare, konstruktör, elkonsult, konsult, projektör, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, elkraftsanläggning, kraftentreprenad, elinstallation, energi, styr- och regler, industri, bygg, ställverk, centraler, transformator, reläskydd, stationsbyggnad, jordtag, kontrollskåp, Malmö, Lund, Trelleborg, Heltid, tillsvidare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar inom eldistribution och automatisering. Här finns gedigen kompetens inom försäljning, konstruktion, projektledning, tillverkning och installation.

Elbogen erbjuder produkter, tjänster och service inom två olika affärsområden: 1) Entreprenad, med allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. 2) Industri, där de agerar som OEM-leverantör av automationsutrustningar.
Elbogen Electric koncernen har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB, huvudkontor i Malmö och ca 80 anställda.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare