Konsult inom ledningssystem - kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Konsult inom ledningssystem - kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Vad erbjuder vi?
Vill du bli en del av ett litet bolag som är experter på att bygga upp effektiva och smarta ledningssystem (ISO 9001 kvalitetsledningssystem, ISO 14001 miljöledningssystem & ISO 45001 arbetsmiljöledningssystem) åt sina kunder? Är du van vid att jobba självständigt och lösningsorienterat, men vill ha ett team av engagerade och intresserade kollegor att bolla med? Tycker du om att ha varierade uppdrag i olika typer av verksamheter och är trygg i att dela med dig av din kunskap och erfarenhet till kund? Då är vi på Ecowise ett team för dig.

Vilken roll får du hos oss?
Vi letar just nu efter en kollega som kan axla rollen som verksamhetskonsult. I din roll har du en god och nära kommunikation med våra kunder i de uppdrag som utförs.

I denna roll kommer du att ansvara och utföra följande:

 • Bygga upp och vidareutveckla ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö tillsammans med våra kunder.
 • Hjälpa våra kunder att lägga över och effektivisera sina befintliga ledningssystem till Spineweb.
 • Utföra interna revisioner och hjälpa kunder med andra moment i deras kvalitets- miljö eller arbetsmiljöarbete t.ex. utföra ledningens genomgång, processkartläggning, lag- och riskinventeringar.
 • Närliggande konsultuppdrag inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

  Vem är du?

  Vi tänker oss att du har jobbat minst tre år som konsult inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, KMA-samordnare, KMA-ansvarig, kvalitetsingenjör, kvalitetskonsult, arbetsmiljöingenjör, arbetsmiljökonsult, miljöingenjör, miljöansvarig, miljökonsult, hållbarhetssamordnare, revisor på certifieringsorgan eller motsvarande. Du ska ha god kunskap i minst en av tre följande standarder; ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001. Vi tänker oss även att du har tidigare erfarenhet av följande arbetsuppgifter:

  • Utvecklat och administrerat ledningssystem.
  • Utfört interna revisioner.
  • Deltagit vid ledningens genomgång.
  Du är lösningsfokuserad, drivande och har god förmåga att strukturera ditt arbete. En mycket god förmåga att formulera dig i skrift vad gäller tydlighet, enkelhet, struktur, språk och layout är viktigt för tjänsten liksom förmågan att driva möten, kommunicera med kunder i olika befattningar och att prata inför grupp.

  Skicka in din ansökan till oss redan idag! Tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
  Mer info
  Kontaktperson Mårten Jönsson
  Telefon 0766-187791
  Email Mejla Mårten Jönsson
  Område Malmö stad
  Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
  Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
  Hemsida http://www.ecowise.se
  Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (23 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Vi är ett konsultföretag som hjälper företag att utveckla sin verksamhet mot lägre miljöpåverkan, högre kvalitet, säkrare arbetsmiljö och därmed en mer långsiktigt hållbar och ekonomisk gynnsam affärsverksamhet. Vi bygger upp och effektiviserar ledningssystem inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller, driftar och utvecklar också Spineweb som är ett effektivt och användarvänligt webbaserat verktyg som förenklar arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö (KMA) och låter ledningssystemet bli ryggraden i våra kunders verksamhet.