Hoppa till innehåll
Till Qvickly söker vi en affärsdriven CFO som gillar både kunder, teknik och ordning och reda. Som CFO tar du en given plats i ledningsgruppen och agerar bollplank och stöd till bolagets CEO och ledning. Är du initiativtagande, gillar att bygga effektiva strukturer och har du nära till skratt? Trivs du dessutom med att leda team, påverka verksamhetens riktning och skapa framgångsrika ekonomiska förutsättningar? -Då ska du söka rollen idag!

Om tjänsten

I rollen som CFO har du det övergripande ansvaret för ekonomi- och kreditavdelningen mot koncernens samtliga bolag. Du har ett nära samarbete med CEO och tillsammans med ledningsgruppen arbetar du för att utveckla företaget som helhet med fokus på lönsamhet, tillväxt och kundnöjdhet.

Du leder och ansvarar för ekonomifunktionens samtliga delar där du kontinuerligt driver utvecklingsprojekt och effektivisering av processer, rutiner och verktyg. Du har ett kontinuerligt fokus på att förbättra förutsättningar för att öka verksamhetens lönsamhet.

I rollen leder, utvecklar och engagerar du ett team om fem personer. I övrigt innefattar dina arbetsuppgifter bland annat;
  • Ansvarig för månads- och årsbokslut, samt all rapportering till myndigheter såsom Skatteverket och Finansinspektionen
  • Aktivt arbeta för att definiera, följa upp och nå verksamhetens nyckeltal
  • Följa upp, analysera och äga processer för företagets totala riskportfölj
  • Utvärdera och optimera kreditbedömningsprocesser
  • Finansiell rapportering till stakeholders så som; styrelse, ledning ägare etc.
  • Budget, prognosarbete och nyckeltalsberäkningar
  • Intern supportfunktion och nära samarbete med övriga avdelningar
  • Löpande analys och uppföljning
  • Agera naturligt affärsstöd i affärssammanhang
Som CFO är du en viktig del av bolagets verksamhetsstyrning vilket ger dig goda möjligheter att påverka såväl din egna roll som bolagets utveckling framåt.

Din Profil

För att vara lyckosam i rollen som CFO ser vi att du har relevant akademisk utbildning samt minimum 5-7 års erfarenhet från kvalificerad roll inom ekonomi. Ett gediget intresse och kompetens inom såväl redovisning som affären är avgörande. Qvicklys stora flöde av transaktioner innebär att bolagens redovisningsstruktur är relativt komplicerad, och det ställs därför höga krav på en djup förståelse för redovisning på denna lite högre nivå. En stor Excelkunskap är också en förutsättning för att klara detta uppdrag. Kommer din erfarenhet från liknande roller, grundar sig i redovisning och controlling och har tidigare erfarenhet av att leda team, ses detta som meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen har du ett stort affärsdriv, är strukturerad, modern och lösningsorienterad. Du motiveras av att befinna dig i en föränderlig och innovativ miljö med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka. Att driva förändrings/- och förbättringsprojekt kommer vara en viktig del av rollen med behov av proaktivitet och en stark känsla för kvalité och struktur. Att du är inkluderande, inspirerande och utvecklingsorienterad som ledare ser vi som en självklarhet och likaså att du är handlingskraftig i att gå från idé till handling.

Qvickly erbjuder

Som CFO hos Qvickly ges du möjligheten till en utvecklande och utmanande nyckelposition i ett modernt, entreprenöriellt och expansivt bolag. Du erbjuds en spännande tillväxtresa tillsammans med roliga och engagerade kollegor. Medarbetarna är Qvickly viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en god trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start

Qvickly kontor är placerat på Hyllie i Malmö och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanny Malmberg på sanny@ecommercerecruit.se alt. Via telefon; 0726006422.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.
E-commerce recruit logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Om Qvickly

Sedan 2003 har vi hjälpt våra kunder att få betalt på ett enkelt sätt. Qvickly erbjuder en checkout, fakturaköp, fakturaservice och inkasso. De senaste 20 åren har tekniken och förutsättningarna förändrats men vår mission är fortfarande lika aktuell - genom teknik skapar vi skalbara lösningar för företag att få betalt på sitt sätt. Det är inte produkterna i sig som gör Qvickly unikt utan det är hur vi tillsammans med våra kunder bygger lösningar och skapar betalmagi. Jävlarnanamma är en av våra värderingar och för oss står det för att, gång på gång, tänka utanför den där fyrkantiga lådan. Läs mer om oss HÄR
https://www.ecommercerecruit.se/