Hoppa till innehåll

Specialistingenjör|Dynapac|Malmö

Är du en ingenjör med ett starkt intresse för standards and regulations? Trivs du i en utvecklingsmiljö med stort ansvar? Då är det dig vi söker! Dynapac ska nu ta in en ny specialist till sitt team i Malmö. Vi ser fram emot din ansökan!

Om rollen

Vi söker en engagerade ingenjör som har erfarenhet och ett intresse för standards and regulations för att säkerställa vår produktöverensstämmelse med alla relevanta tekniska standarder och lagar. I denna nyckelroll kommer du att ha följande huvudansvarsområden:
  • Övervakning av teknisk lagstiftning: Du kommer att hålla dig uppdaterad om förändringar i produktpåverkande lagstiftning och säkerställa att företaget följer de senaste kraven.
  • Lagtolkning: Det är din uppgift att tolka och applicera lagstiftningen så att våra produkter håller sig i överensstämmelse.
  • Produktsäkerhet: Du kommer att stödja företaget i produktsäkerhetsfrågor både internt och externt, säkerställa att våra produkter uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.
  • Standardiseringsarbete: Delta i och påverka internationellt standardiseringsarbete inom områden som är kritiska för vårt företag.
  • Representation: Du kommer att representera företaget i tekniska kommittéer inom branschorganisationer.
  • Produktsäkerhetsrådet: Du kommer att sammanställa och leda produktsäkerhetsrådets arbete.
  • Kommunikation med myndigheter: Du kommer att ha kontakt med och påverka nationella och internationella myndigheter i produktkravsfrågor.
  • Internationell interaktion: Då vi fungerar som ett kompetenscenter för vältar, kommer du att samarbeta med kollegor från våra produktionsenheter i Brasilien, Indien och Kina.
Om dig

Vi söker en kandidat med Universitets- eller högskoleexamen med inriktning civilingenjör. Gärna inriktning maskinteknik eller liknande akademisk utbildning. Vi ser att du har en stark passion för tekniska standarder och regelverk, samt tidigare erfarenhet inom området. Du är känd för din noggrannhet och förmåga att förstå både detaljerna och helheten. Din kommunikationsförmåga på svenska och engelska är utmärkt och du är öppen för att bygga goda relationer.

Information

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Malmö
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Distansarbete: Viss möjlighet till att arbeta hemifrån enstaka dagar
Resor: Resor i tjänsten förekommer.
Du kommer att vara en integrerad del av vårt utvecklingsteam och rapportera direkt till vår utvecklingschef.

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken nedan. Vi värdesätter personlig lämplighet mycket högt. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande, så vi uppmanar dig att ansöka så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Adrian Runsten på adrian.runsten@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Dynapac logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Adrian Runsten
Telefon

Om arbetsgivaren

Dynapac är en global ledare inom vägbyggnadsindustrin med vår produktutveckling och produktion av Dynapac-vältar (både för jord och asfalt) i Karlskrona. Våra framgångsfaktorer är innovation, utveckling och nära samarbete med våra produkter och kunder. Miljöerna där våra vältar används ställer höga krav på säkerhet, tillförlitlighet och produktivitet.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Strömstad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Vimmerby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Uddevalla
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga