Hoppa till innehåll
Drivator logotyp

Redovisningsansvarig till Drivator Equity, Malmö

Ansök nu

Brinner du för redovisning och trivs i den entreprenörsdrivna och prestigelösa organisationen? Om du dessutom vill stötta mindre bolag och säkra deras redovisning kan du vara den vi söker.

Drivator Equity AB är ett entreprenörsdrivet investmentbolag i stark utveckling. Portföljbolagen verkar inom bland annat fastighetsutveckling, bygg- och industrisektorn och omsätter kring 1 mdkr årligen.

Utifrån portföljbolagens specifika förutsättningar vill Drivator erbjuda effektivt stöd. Det kan handla om gemensamma ekonomisystem, ekonomitjänster, HR-kompetens, försäkringslösningar mm.

Som redovisningsansvarig blir du en viktig del av den service som erbjuds koncernens portföljbolag och därmed en del av Drivators roll som attraktiv plats för entreprenörer. Du kommer att ha redovisningsansvar för bolag i portföljen som saknar egna ekonomiresurser. Bolagen som tjänsten avser verkar inom bl.a. markanläggning, tillverkningsindustrin, installationsbranschen m.fl. och omsätter upp till 40 mkr.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Upprätta och kvalitetssäkra månads- och årsbokslut (brutet räkenskapsår)
  • Skatt och momsredovisning
  • Succesiv vinstavräkning
  • Aktiv roll i vidareutveckling av rutiner och processer kopplat till redovisning och rapportering
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Rapportering till moderbolaget (Drivator)

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av redovisningsansvar för ett eller flera bolag. Du kan det operativa hantverket och känner dig trygg i att självständigt ansvara för bokslutsprocesserna. Har du erfarenhet att upprätta årsredovisningar är detta ett plus. Du har sannolikt eftergymnasial utbildning så som YH eller högskola.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen och på Drivator bör du uppskatta den entreprenörsdrivna och prestigelösa organisationen där beslutsvägarna är korta och förändringstakten hög.

Du är ansvarsfull och trivs att självständigt ansvara för uppgifter samtidigt som du är en del av ett team av ekonomer men olika kompetens och roller.

Relationer internt och med portföljbolagen utvecklas genom en öppen, serviceinriktad och prestigelös inställning.

Vad erbjuder Drivator dig?
Drivator utvecklas kontinuerligt med nya bolag och investeringar. Parallellt med detta utvecklas bolaget som investmentbolag och de tjänster och service som erbjuds till sina portföljbolag. Häri ligger en spännande resa som du får vara del av och utvecklas med.

Placering
Kontoret ligger i helt nya lokaler på Valdemarsro/Bernstorp i Malmö.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juli 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare