Medarbetare till lager och butik

Medarbetare till lager och butik

Kort om tjänsten
Som medarbetare på lagret och i butiken hos Färgprodukter i Malmö har du en bred roll med stort utrymme för egna initiativ. Du sköter ordningen på lagret, ser till att in- och utleveranser fungerar effektivt samt arbetar med service och försäljning i butiken. Här finns en rolig tjänst i ett engagerat team där alla hjälps åt och har roligt på jobbet.

Sökord: lagerarbeteOm verksamheten
Färgprodukter är Sveriges mest innovativa färggrossist. Vi erbjuder rikstäckande försäljning av marknadens bästa sortiment för flera olika affärsområden såsom konsument, bygg & entreprenadföretag, industrifärg och billack.

Företaget är familjeägt av Färgprodukters VD Andreas Plym som är andra generationens ägare. Kontor och butik finns i Malmö. Företaget grundades 1982 och består idag av 16 anställda.

Läs mer på www.fargprodukter.seMer om tjänsten
På Färgprodukters lager i Malmö är det en ständigt pågående ström av produkter som dagligen levereras in och ut. Pallar med produkter som kommer in packas upp och fördelas till lagerplatser, produkter som ska gå ut till kund packas enligt order och skickas iväg med externa fraktbolag. Ca 50-60 försändelser går ut till kund per dag.

I anslutning till lagret finns också en butik för yrkes- och privatpersoner. Du kommer att arbeta både på lagret och med kollegor och kunder i butiken. Det innebära att du svarar på frågor, ger goda råd och plockar fram varor.

På Färgprodukter arbetar man brett, alla hjälps åt och du kommer att ha stora möjligheter att påverka det dagliga arbete och försäljningen på ett positivt sätt. Här finns inte ”mitt och ditt” arbetsområde, du kommer att samarbeta med alla dina kollegor för företagets och kundernas bästa.

Du är spindeln i nätet på lagret, har koll på var alla produkter finns och att lagret fungerar på ett effektivt sätt, tar initiativ till förbättringar och effektiviseringar.
Du ser till att in- och utleveranser fungerar smidigt och enligt plan.
Du kommer att träffa många kunder och hjälper dina kollegor med försäljning och kundernas frågor.

Arbetstiderna är måndag-onsdag: 7-16, torsdag 7-17, fredag 7-15.Din profil
Du har erfarenhet från liknande arbete, har dokumenterad erfarenhet från arbete där du ansvarat för att hålla ordning och reda. Ett plus är om du har erfarenhet av lagerarbete med in- och utleveranser samt truckkort.

Du är van att arbeta självständigt och brett, har lätt att samarbeta samt har ett stort intresse för - och helst även erfarenhet av - service och försäljning.

Du bor i närheten av Malmö och pratar och skriver en korrekt svenska.
Tjänsten kräver att du har körkort.Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 28 februari. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se


Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dreamwork.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (23 dagar kvar)