Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare

Dr.Dropin Hudcentrum öppnar en ny och modern klinik centralt i Malmö och söker nu en medicinsk sekreterare. Är det kanske du?

Om arbetet
Här erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete där du som medarbetare får ta ett stort eget ansvar. Tjänsten är på mottagningen med ett nära samarbete med övriga kollegor.

I rollen som medicinsk sekreterare hos oss får du möjlighet att vara spindeln i nätet i en arbetsgrupp som präglas av öppet klimat, stort engagemang och god stämning. Vi vill skapa en miljö där alla kan ta del av varandras kunskaper och utvecklas som ett team.

Vi erbjuder ett varierande arbete med bland annat journalskrivning, remisshantering, diagnosregistrering, telefonservice, bokning och bevakning av patienter samt samordning med andra instanser.

Vi är nytänkande och ser gärna att du är delaktig i moderniseringen av dagens sjukvård. Du får möjligheter att påverka genom att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Här erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete på en ny och modern klinik, ett stenkast från centralstationen i Malmö. Vi bjuder in till sociala aktiviteter med både svenska och norska kollegor. Det är god stämning, ett öppet arbetsklimat och stort engagemang. Du blir en viktig bricka i ett nytt team där det väntas en spännande resa med att etablera kliniken tillsammans.

Vem är du?
Vi söker dig medicinska sekreterare med godkänd utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY/400p YH eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Flexibel, stresstålig och med fint bemötande kommer du att trivas bra med vårt glada gäng! Vana vid journalsystemen så som PASIS och Melior är meriterande.

Ansök redan idag!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi tillämpar löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För mer information om Dr.Dropin, besök gärna vår hemsida: https://drdropin.se/ och mer information om vår norska verksamhet hittar du här: https://drdropin.no/

Dr.Dropin lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://drdropin.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dr.Dropin är en privat leverantör av hälsotjänster. Företaget etablerades i Norge 2017, först som en allmänläkartjänst, men har sedan etablerat specialistmottagningar inom exempelvis dermatologi, pediatrik, gynekologi och psykiatri. Dr.Dropin är ett starkt varumärke i Norge och med 25 kliniker är det ett av de snabbast växande hälsoföretagen i Norden. Målet med Dr.Dropin är att göra hälsovården enklare och mer tillgänglig för dem som behöver den. Vår vårdpersonal möter alla patienter med empati och respekt.

Dr.Dropin har nu etablerat sig på den svenska marknaden och erbjuder tjänster inom dermatologi. Våra patienter kommer via Region Skåne och snart lanserar vi även digitala konsultationer via video- och bildkonsultation.

Vår första klinik, Dr.Dropin Hudcentrum, öppnade hösten 2022 i Lund och nu jobbar vi med uppstarten av den andra kliniken placerad centralt i Malmö. Detta gör att vi letar efter kollegor som önskar vara med och bygga upp vår verksamhet i Malmö.