Hoppa till innehåll
Distriktschef / säljare - dagligvaruhandeln
till Skåne / Södra Sverige

Vi erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i ett företag med stora ambitioner och en stark framtidstro. Doggy är ett företag på frammarsch, med ett bra säljstödsystem. Vi står för många bra innovationer och man har den senaste tekniken till sin hjälp. Doggy är ett familjärt bolag som erbjuder rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med fin tillväxt och stor affärspotential.  

Arbetsuppgifter
Du får möjlighet att arbeta med våra starka varumärken och kommer att ansvara för distriktets försäljning och affärsutveckling. I din roll ingår:

  • Bearbetning av livsmedelsbutiker
  • Bygga och utveckla långsiktiga relationer samt arbeta med sortiment
  • Hyllekonomi och utveckling av kategorin djurmat
  • Införsäljning av nyheter och kampanjer samt medverkan vid ombyggnationer och event
  • Du säkerställer vårt sortiment, inspirerar till säljfrämjande lösningar och utbildar butikerna i såväl produktkunskap som kategoriutveckling

Distriktet är Skåne, där lämplig bostadsort är Malmö eller Helsingborg med omnejd. 

Vad säger Rebecca Mondelius om hur det är att jobba på Doggy?

"På Doggy har vi bra sammanhållning och högt i tak! Mycket frihet under eget ansvar, man kan själv påverka och styra sin arbetsdag.

Företaget månar om sina anställda. Det är bra friskvårdsbidrag och bilavtal. Trevliga konferenser och härliga kollegor!"

Läs mer om vad Rebecca har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/doggy

Din profil
Som person är du flexibel, utåtriktad och har lätt för att skapa och behålla goda relationer. Du har ett stort engagemang, drivkraft och ett starkt intresse av att utveckla både affären och dig själv.

Vi ser även att du:

  • Har arbetat med fältförsäljning inom retail, gärna inom dagligvaruhandeln
  • Har kunskap om butiksekonomi
  • Har datorvana och behärskar Officeprogrammen samt är lättlärd gällande nya program
  • Vi ser gärna att du har ett intresse för djur, främst hund och katt

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson, tel. 031-7045171 och Victor Gustafsson, tel. 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
En dag i mitten på 1800-talet steg en ung driftig göteborgare vid namn Aron Heyman av tåget i Vårgårda. På den bördiga västgötaslätten använde han kunskapen som han hade fått med sig från Skottland, om hur man tar vara på spillet vid tillverkning av ångpreparerade havregryn. Han förfinade och utvecklade tekniken fram till 1903 då han presenterade vårt allra första hundfoder "Vårgårda Hundmjöl".

År 1955 lanserade vi på Doggy vårt första helfoder och 50 år senare är vi först i världen med att erbjuda våtfoder i Tetra Recart. Idag är Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 230 anställda, en årlig omsättning på 735 miljoner kr och ägs av PPF, Partner in Pet Food. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter, alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoo fackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy, Robur, Bozita och Katty. Doggy AB satsar stort på produktutveckling och innovation för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy "kärlek från Vårgårda i varje matskål". 

Doggy AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (1 dag kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Administration
Företagslogga
Luleå
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga