Medarbetare till djurbutik

Medarbetare till djurbutik

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i att ta hand om den dagliga driften. I detta innefattas rådgivning, kundbemötande, hantera och genomföra beställningar, ta emot leveranser och hålla rent i butiken. Med andra ord allt arbete som vanligen är förekommande i butik. Vi ser även att du som söker kan hjälpa till med kloklippning av hund, katt och smådjur. Har du erfarenhet av detta är det meriterande. Tunga lyft i samband med vissa leveranser kan förekomma.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och känslan av att vilja göra det där lilla extra. För att trivas i rollen som butiksmedarbetare ser vi gärna att du är service-minded, har lätt att skapa kontakter och kan tala med alla typer av människor på alla nivåer. Vidare är du flexibel, självgående och tycker om att vara behjälplig och ge god service. Du är synlig, har människokännedom och har en öppen personlighet med ett leende på läpparna.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av försäljning och handel
  • Kan eller är beredd på att lära dig kloklippning
  • Besitter datorvana
  • Talar och skriver svenska flytande
Öppettider butik
Mån – Fre 10-18
Lördag 10-14

Villkor: Heltid 100 % med fast timlön

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående! #jobbjustnu
Mer info
Email Mejla Djurens Värld Bellevue / Caspers AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Djurens Värld Bellevue (Casper,s AB) är en mindre djurbutik i Malmö som startades för över tio år sedan. Vi växer så det knakar och behöver nu en ny medarbetare till vårt team. Vi säljer inga levande djur utan erbjuder främst tillbehör till hund, katt, smådjur, fisk och fågel. Vi är proffs på djurfoder och våra ledord är personlig service.