Hoppa till innehåll
Ansök nu

Anställningserbjudande

Din Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi säljer och underhåller bilar från Volkswagen-koncernens olika märken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi finns i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil jobbar vi tillsammans för att skapa en bra och trevlig arbetsmiljö. Du får möjligheten att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som strävar efter teamarbete, respekt och förståelse mellan kollegor. Vi strävar också efter att ge våra kunder högsta kvalitet och service.

Som säljare hos oss är du en viktig del av vårt team. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför får du bra anställningsvillkor som inkluderar bland annat kollektivavtal via IF Metall; Unionen och Ledarna, rättvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som stödjer din hälsa och välbefinnande.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos oss kommer du att arbeta med försäljning av nya och begagnade bilar till både privatpersoner och företag. Du kommer att ha kontakt med potentiella kunder via telefon, e-post och personliga möten. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen från offert till leverans, inklusive demonstration av bilar, provkörningar, inbyten och prissättning. Du kommer också att skapa och underhålla goda relationer med våra kunder genom att vara lyhörd, professionell och serviceinriktad. Du kommer att arbeta i ett team med andra säljare och bidra till bilhallens skötsel, annonsering och prissättning. Du kommer även att delta i och driva olika säljaktiviteter.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som säljare hos oss behöver du ha minst två års erfarenhet av försäljning med goda resultat. Du har en gymnasieutbildning och kan kommunicera väl på både svenska och engelska. Du har god datorvana och kan använda Office-paketet, samt har erfarenhet eller intresse av att lära dig vårt säljstödsystem SAMS. Du har även ett tekniskt intresse och en relevant eftergymnasial utbildning är ett plus. Du har ett B-körkort och kan köra både manuell och automatväxlad bil.

Du är en driven och engagerad person som brinner för försäljning och affärer. Du är proaktiv och självständig i ditt arbete och strävar efter att nå dina mål. Du är också administrativt skicklig och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du är en god kommunikatör som kan anpassa dig till olika kundtyper och situationer. Du är prestigelös och samarbetsvillig i ditt team.

Värt att veta

Du kommer att arbeta på vår sydligast anläggning i Trelleborg, där du kommer att ingå i ett kompetent team med 5 grymma kollegor. Dina kollegor och chef kommer att ta emot dig och introducera dig i arbetet. Introduktionen sker utifrån vår introduktionsplan.

För personer med rätt vilja och inställning finns mycket goda möjligheter att gå vidare inom företaget.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, den 1 oktober 2023

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare