Hoppa till innehåll
Ansök nu

Gillar du att arbeta fysiskt och ge bra service med nöjda kunder? Just nu söker vi dig som vill arbeta under säsong på vår däckverkstad VW Malmö

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Dina uppgifter

Som däckmontör hjälper du våra kunder med deras behov kring däckskifte. Du kommer att få arbeta i moderna lokaler där vi har däckverkstad på Kabingatan i Malmö. Du utför reparation, montering, skifte och balansering på våra märken. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under säsongen som varar cirka två månader.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du arbetat som däckmontör innan eller med annan service kopplat till fordon, du måste ha en avslutad gymnasieutbildning gärna med inriktning fordon. För att du ska trivas hos oss behöver du vara självgående och gilla att samarbeta med kollegor. Du har ett intresse för bilar och har förmågan att skapa nöjda kunder. Arbetet är fysiskt och ställer krav på att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du behöver behärska svenska och ha B-körkort.

Personliga egenskaper

Det viktigaste för oss är att du har ett engagemang och ett driv i din yrkesroll där du sätter kundens behov i centrum. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet. Du bör vara noggrann samt ha en flexibel förmåga att kunna anpassa dig till nya situationer även när arbetstempot är högt.

Ansökan

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan direkt då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kontakta rekryterande chef, Daniel Norrlid, på telefon: 040-38 01 47

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare