Servicerådgivare

Servicerådgivare

Nu söker vi på VW Helsingborg en ny kollega. Vi söker dig som vill ha ett roligt, fartfyllt och utvecklande jobb hos oss i kundmottagningen. Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats i en härlig personalgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa serviceupplevelse! Vill du bli en del av vårt team?

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som Servicerådgivare kommer du att ingå i ett tajt team med andra servicerådgivarkollegor. I rollen ansvarar du för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. Våra kunder ska före, under och efter sitt besök känna att de fått utomordentlig service och ett professionellt bemötande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att; boka in kunder, ta emot kundens bil, prissätta utfört arbete och slutligen förklara det utförda arbetet för kunden i samband med utlämning av kundens bil. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Därav förutsätter vi att du har ett intresse för bilar. Utöver ditt personliga kundbemötande är datorn och dess system dina främsta arbetsverktyg.

Kvalifikationer

Krav:

 • Du är medveten om vad god service innebär
 • Hög stressnivå
 • Tidigare erfarenhet från serviceyrket
 • Godkänd gymnasieutbildning.
 • Goda administrativa färdigheter
 • Datorvana samt kunskaper i Officepaketet
 • Du har minst B-körkort, manuell växellåda
 • Svenska språket i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.

Meriterande:

 • Dokumenterad erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
 • Stort intresse och viss erfarenhet från bilbranschen
 • Fordonsteknisktutbildning
 • Erfarenhet att arbeta i Automaster; ELSA och ETKA
 • Erfarenhet och kunskaper om något av våra märken (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi).

Personliga egenskaper

Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete, tar egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta olika typer av människor och situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose dennes behov.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansöka senast den 10 februari 2023. Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (5 dagar kvar)